EkonomiGenelTürkiye

7.500 TL ve üzeri emekli maaşları için son ödeme tarihi 31 Ekim.

**Akbank Emekli Maaşı Promosyonu: 3 İş Gününde Ek Ödeme Yapılacak**

Akbank, emekli maaşı promosyonuyla ilgili açıklama yaptı. Akbank, emekli maaşı 7.500 TL ve üzeri alan emeklilere 3 iş günü içinde ek promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. İşte merak edilen detaylar…

**Akbank’tan Emekli Maaşı Taşıyanlara Ödül Fırsatı ve Ek Promosyon**

Akbank’ın resmi web sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre, SGK emekli maaşını Akbank’a taşıyanlara 12 bin TL’ye kadar ödül fırsatı sunulacak. Ayrıca, emekli maaşına ek olarak 10 bin TL’ye kadar promosyon ödemesi yapılacak ve bunun üzerine 2 bin TL daha ek ödeme yapılacak. Kampanya, 31 Ekim tarihinde sona erecek.

**Özgür Erdursun’dan Asgari Ücret Nokta Atışı Hesaplama!**

Özgür Erdursun, güncel haberlerle ilgili bir hesaplama yaparak asgari ücretin ne kadar olacağını açıkladı. Detaylar için tıklayın.

**Akbank Açıklama Yaptı: Kampanya Detayları ve Şartları**

Akbank’ın yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşını 18 Eylül – 31 Ekim 2023 tarihleri arasında Akbank’a taşıyan ve 3 yıl boyunca maaşını Bankamızdan almayı taahhüt eden emeklilerimiz, 10.000 TL’ye kadar promosyondan faydalanabileceklerdir. Ayrıca, kampanya dönemi içerisinde, Axess veya Wings kredi kartına tanımlanacak 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatı için fatura başına 400 TL, toplamda ise 2.000 TL chip-para ile 12.000 TL ödül fırsatından yararlanabileceklerdir.”

Akbank, emeklilerin bu ödemelerden yararlanabilmesi için şubeye gitmelerine gerek olmadığını, başvuruları Akbank mobil ve internet bankacılığı ya da müşteri iletişim merkezleri aracılığıyla yapabileceklerini belirtti.

**Bankalar Hız Kesmeden İlerliyor: 10.535 TL Kazancı Yatıranın Olsun!**

Bankalar, müşterilerine daha fazla kazanç fırsatı sunmak için çalışmalarına devam ediyor. Detaylar için tıklayın.

**Akbank Emekli Maaş Promosyonu Kampanya Koşulları**

Akbank, yaptığı açıklamada kampanyanın 18 Eylül’de başladığını ve 31 Ekim tarihine kadar devam edeceğini belirtti. Kampanya detaylarını şu şekilde açıkladı:

– SGK emekli maaşını 18 Eylül – 31 Ekim 2023 tarihleri arasında Akbank’a taşıyarak 3 yıl boyunca maaşını Bankamızdan almayı taahhüt eden ve promosyon başvurusunda bulunan emekliler faydalanabilir.
– 18 Eylül 2023 tarihi itibariyle Akbank’ta promosyon taahhüdü bulunan veya bir diğer SGK Emekli Maaşını Akbank’a taşıyan müşteriler kampanyadan faydalanamazlar.
– Promosyon ödemesi için SGK ile imzalanmış olan “Gelir/Aylık Alanlara Promosyon Ödenmesine İlişkin Protokol” koşulları geçerlidir.
– Müşterinin promosyondan faydalanabilmesi için gelir/aylıklarını üç yıl boyunca Bankamızdan almayı taahhüt etmesi gerekmektedir. Taahhüt süresi, promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesiyle başlar.

Aşağıda, emekli maaşlarına göre ödeme yapılacak miktarlar yer almaktadır:

– 3.500 TL – 7.499 TL arasında maaş alanlara 3.500 TL ek promosyon ve 7.000 TL toplam promosyon ödemesi yapılacak.
– 7.500 TL ve üzeri maaş alanlara 4.500 TL ek promosyon ve 9.000 TL toplam promosyon ödemesi yapılacak.
– 10.000 TL ve üzeri maaş alanlara 5.000 TL ek promosyon ve 10.000 TL toplam promosyon ödemesi yapılacak.

7.500 TL ve üzeri emekli maaşları için son ödeme tarihi 31 Ekim.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.