EkonomiGenelTürkiye

Adalet Bakanlığı Düşük KPSS ile Personel Alımı İlanı

ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIM İLANI

Türkiye’de iş arayanların birçoğu, özel sektörde çalışmak istemeyenler, devlete bağlı kurum ve kuruluşların personel alım ilanlarını sıkı bir şekilde takip ediyorlar. Yayınlanan kamu personel ilanları genellikle vatandaşlar tarafından sıkça araştırılan konulardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Son olarak, Adalet Bakanlığı’nın personel alımı ilanları da vatandaşların dikkatine sunuldu.

ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIM KONTENJANLARI

Adalet Bakanlığı yeni yayınladığı ilanlarla, farklı koşullar altında toplamda 64 kişinin istihdam edileceğini duyurdu. Personel alımları, Mühendis, Çözümleyici ve Bilişim Personeli olmak üzere üç ana kategoriye ayrılmış durumda. Bu kategoriler altında da kontenjanlar belirlenmiştir. İşte Adalet Bakanlığı personel alımı kontenjanları:

Bilişim Personeli Kontenjan Dağılımı

Çözümleyici Kontenjan Dağılımı

Mühendis Kontenjan Dağılımı

Adalet Bakanlığı bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar, ilgili kontenjanlardan faydalanabilmek için başvuru şartlarını yerine getirmelidirler. Başvuru şartları genel ve özel olmak üzere iki kategoriye ayrılmıştır.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adalet Bakanlığı’nın farklı unvanlarda gerçekleştireceği personel alımı için genel başvuru şartları 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilmiştir. Özel başvuru şartları ise her bir kontenjan için farklılık göstermektedir. Başvuru yapacak olan vatandaşlar, ilgili ilanların tam metinlerine haberin sonundaki bağlantılardan ulaşabilirler.

Adalet Bakanlığı’nın gerçekleştireceği bu personel alımları hakkında daha detaylı bilgilere aşağıdaki ilan metinlerinden ulaşabilirsiniz:

BİLİŞİM PERSONELİ İLAN METNİ
ÇÖZÜMLEYİCİ İLAN METNİ
MÜHENDİS İLAN METNİ

Devlet tarafından yayınlanan personel ve memur alım ilanlarına sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Adalet Bakanlığı Düşük KPSS ile Personel Alımı İlanı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.