EkonomiGenelTürkiye

Şeyh Edebali Üniversitesi, 5 branş için 26 personel alacak.

Üniversite İş İlanları: Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Personel Alımı

Büro Personeli, Sağlık Teknikeri, Destek Personeli ve Güvenlik Görevlisi Alımları

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, lise, önlisans ve lisans mezunlarına farklı kadrolarda personel alımı yapacağını duyurdu. Bu ilanı görerek başvuruda bulunabilirsiniz.

KPSS Şartı

Adayların başvuruda bulunabilmek için 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) katılmış olması gerekmektedir. Ayrıca, lise mezunlarının P-94, önlisans mezunlarının P-93 ve lisans mezunlarının P-3 puan türünde en az 60 puan almaları şartı aranmaktadır.

Kadro ve Unvanlara Göre Müracaat Şartları

Büro Personeli Alımı: İşletme, bilgi ve belge yönetimi, arşivcilik, kütüphanecilik, siyaset bilimi ve kamu yönetimi, yönetim bilişim sistemleri, sağlık yönetimi, muhasebe, maliye, kamu yönetimi, iktisat, işletme veya çalışma ekonomisi gibi bölümlerden mezun olan adaylar başvurabilir. Bu kadro için en az 2 yıl mesleki deneyim gerekmektedir.

Avukat Alımı: Hukuk fakültesi mezunlarından ve avukatlık ruhsatına sahip olan adaylardan alım yapılacaktır. Başvuru yapabilmek için P-3 puan türünde en az 60 puan almalısınız.

Sağlık Teknikeri Alımı: Önlisans düzeyinde tıbbi laboratuvar teknikerliği bölümünden mezun olanlar bu kadroya başvurabilir.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı: Lise veya dengi okul mezunu olan ve son 6 ay içinde güvenlik görevlisi olarak çalışmış olan adaylar alım için başvurabilir. Başvuru tarihinde özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmanız gerekmektedir.

Destek Personeli Alımı: Üniversitenin merkez kampüsü veya birimlerinde bakım, onarım veya temizlik işleriyle ilgilenmek için personel alımı yapılacaktır. Bu kadro için lise mezunu olmalı ve 40 yaşını aşmamış olmalısınız.

Personel Alımı Başvuruları Nasıl Yapılır?

Başvurular 29 Ağustos 2023 tarihinde başlayacak ve 12 Eylül 2023 tarihinde sona erecektir. Başvurunuzu Üniversitenin Yazı İşleri ve Belge Yönetimi Şube Müdürlüğüne e-posta, posta veya şahsen yapabilirsiniz. Başvurularda noter vekaleti de kabul edilmektedir. Başvuru kılavuzuna buradan ulaşabilirsiniz.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, farklı kadrolarda personel alımı yapacağını ilan etmektedir. Bu iş ilanlarına başvurmak için gerekli şartları ve başvuru sürecini takip etmelisiniz.

Şeyh Edebali Üniversitesi, 5 branş için 26 personel alacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.