EkonomiGenelTürkiye

Otomatik ödeme talimatı verin, 170 TL kazanın! Son 6 gün!

Yapı Kredi, Yeni Otomatik Fatura ve HGS Talimatı Kampanyası İle Müşterilere Worldpuan Hediye Ediyor

Yapı Kredi, müşterilerine sunmuş olduğu yeni kampanya ile dikkatleri üzerine çekiyor. 11 Temmuz ile 10 Ağustos tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya kapsamında, müşterilerin 2 yeni otomatik fatura ödemesi ya da HGS talimatı vermesi durumunda 30 TL değerinde Worldpuan hediye edilecektir. Ayrıca 4 yeni talimat için 80 TL, 6 yeni talimat için ise 150 TL kredi kartından ekstra 20 TL hediye Worldpuan kazanılabilecektir. Toplamda müşterilere 170 TL değerinde Worldpuan hediye edilecektir.

Kampanyaya katılım sağlamak oldukça kolaydır. Katılım için “TALIMAT” yazıp bir boşluk bırakıldıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasını içeren bir SMS’in 4470’e gönderilmesi gerekmektedir. Bankanın sisteminde kayıtlı olmayan cep telefonlarından yapılan katılım başvuruları geçerli sayılmayacaktır.

Yapı Kredi tarafından sunulan bu kampanya, sadece yeni tanımlanan fatura ve HGS talimatları için geçerli olacaktır. Önceden tanımlanmış olan talimatların iptal edilip yeniden verilmesi durumunda kampanyadan faydalanılamayacaktır.

Ayrıca kampanya süresince her talimat için 11 Temmuz – 10 Eylül 2023 tarihleri arasında ilgili fatura veya faturalarının en az bir kez otomatik olarak ödenmesi gerekmektedir. Kampanya kapsamında kazanılan tüm puanlar, talimatın geçerlilik süresi olan kampanya bitiş tarihinden sonra 6 ay boyunca geçerli olacak ve 15 Eylül tarihinde kredi kartına ya da banka kartına yüklenecektir.

Bu kampanya ile Yapı Kredi, müşterilerine fatura ve HGS işlemlerinde avantaj sağlamayı hedefliyor. Yapılan bu kampanya ile müşteriler, ekstra Worldpuan kazanarak alışverişlerinde daha da avantajlı hale geliyorlar. Siz de fatura ve HGS talimatlarınızı Yapı Kredi üzerinden vererek bu kampanyadan faydalanabilirsiniz. Kampanya detayları ve katılım için verilen bilgilere göz atarak avantajlı fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.