EkonomiGenelTürkiye

Emeklilere TC Kimlik Sonuna Göre Yüzde 25 Zam ve 9000 TL Ödeme Cumhurbaşkanı Tarafından Onaylandı!

Emekliye Ek Ödeme: Ağustos Ayı Promosyonu Nasıl Alınır?

Ağustos Ayı Emekli Promosyon Miktarı Ne Kadar Oldu?

Bankalar, ağustos ayı emekli promosyon ücretlerini güncelledi. Birçok özel banka ve kamu bankası yeni rakamlarını duyurdu. Ağustos ayı en yüksek promosyon veren bankalar şunlardır:

– İş Bankası: Sosyal güvenlik kurumuna bağlı olarak emekli olan vatandaşlara maaş aralığına göre 7500 TL’ye kadar promosyon imkanı sunuyor.
– Finansbank: Emekli müşterilere maaşlarını taşımaları karşılığında 9200 TL ek ödeme veriyor.
– Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank: Emekliye promosyon kampanyalarında güncellemeler yaptı. Kamu bankalarında artık en düşük promosyon miktarı 5000 TL’ye yükselirken, en yüksek promosyon miktarı ise 7000 TL oldu.
– Garanti Bankası: Emekliye verilen promosyon miktarı, Ağustos ayında güncellendi. Garanti Bankası maaşını taşıyan emeklilere 8.500 TL promosyon verecek.
– Akbank: 7500 TL ve üzeri maaş alan emekliye 7500 TL promosyon fırsatı sunuyor.
– ING Bank: Emekli promosyon hizmetlerini güncelleyen bankalardan biri oldu. Ek kampanyalarla birlikte ING Bank’ın emekli promosyonu 10.000 TL’ye kadar çıkıyor.

Kampanyaları Ağustos Ayı Sonuna Kadar Geçerli

Bankaların emekli promosyon miktarı ağustos ayı için güncellendi. Ay sonuna kadar başvuru yapan ve emekli maaşını taşıyan kişilere verilecek olan promosyon miktarı 10.000 TL’ye kadar yükseliyor. Emekliler, 3 yıllığına maaşlarını taşımaları durumunda seçtikleri bankalardan promosyon ödemesi alabilecek. Üstelik başvuru için artık banka şubelerine gitmeye de gerek yok. Mobil bankacılık ve internet bankacılığından başvuru yaparak promosyon almak mümkün.

Emeklilere TC Kimlik Sonuna Göre Yüzde 25 Zam ve 9000 TL Ödeme Cumhurbaşkanı Tarafından Onaylandı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.