EkonomiGenelTürkiye

Denizbank’tan ihtiyaç kredisinde çağ atlatan Düşük Faizli 20.000 TL kampanyası!

DENİZBANK’TAN Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

1,89 FAİZ ORANI İLE İHTİYAÇ KREDİSİ!

Denizbank ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşteriler, nadiren karşılaşılan bir fırsat sunuluyor. Denizbank’tan alınabilecek düşük faizli ihtiyaç kredisi ile ihtiyaçlarınızı karşılamak hiç bu kadar uygun olmamıştı. Bu ihtiyaç kredisi kampanyası, uygun faiz oranlarının yanı sıra bazı şartları da içermektedir. Bu şartları kabul eden müşteriler, hızlı bir şekilde düşük faizli ihtiyaç kredisi kullanabilirler.

KAMPANYA ŞARTLARI NELERDİR?

Denizbank’ın düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası, yeni müşterileri hedeflemektedir. Bu fırsattan yararlanmak isteyen kişilerin öncelikle Denizbank MobilDeniz uygulamasını indirerek “Müşteri Ol” butonundaki işlemleri takip etmeleri gerekmektedir. Bu kampanya sadece Denizbank müşterisi olmak isteyenlere sunulmaktadır. Banka şubelerine giden müşterilere bu düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası sunulmamaktadır.

HIZLI KREDİ İMAJ TEHDİDİ ALTINDA!

Denizbank, MobilDeniz üzerinden yeni müşteri olanlara 12 ay vadeli, 20.000 TL krediyi aylık %1,89 faizle kullanabileceklerini açıkladı. Bunun yanında, bu düşük faizli kredi kampanyasından yararlanabilmek için hayat sigortası yapmanız da gerekmektedir. Eğer hayat sigortası yaptırmadan bu ihtiyaç kredisini kullanmak isterseniz, aylık faiz oranı %2,09 ile %5,75 arasında değişecektir. Denizbank müşterisi olduktan sonra bu krediyi 30 gün içerisinde çekmeniz gerekmektedir. Eğer bu süre aşılırsa, 1,89 faizli ihtiyaç kredisi hakkınız kaybolacaktır.

20.000 TL DÜŞÜK FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA TABLOSU!

Denizbank’tan düşük faizle ihtiyaç kredisi kullandığınızda, karşılaşacağınız maliyetler de belirlenmiştir. 12 ay vadeli, 20.000 TL ihtiyaç kredisi için aylık %1,89 faiz uygulanmaktadır. Ayrıca, bu kredi için 100 TL Kredi Tahsis Ücreti ve 230 TL Sigorta ve Vergi Dahil Ücretler gibi masraflar da yer almaktadır. Müşteriler 20.000 TL krediyi 1.944 TL taksitle kullanabilirler.

Denizbank'tan ihtiyaç kredisinde çağ atlatan Düşük Faizli 20.000 TL kampanyası!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.