EkonomiGenelTürkiye

MEB ve TDİ’den Kamu İşçi ve Memur Alımı Müjdesi

Güncel İŞKUR İlanları

Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmenevleri Kamu İşçi Alımı

Millî Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Denizcilik İşletmeleri personel alımı ve işçi alımı yapacaklarını açıkladılar. Bu ilanlar kapsamında en az ilköğretim mezunu adaylar alınacak. Kamupersonelialim.com ekibi olarak, bu alımlarla ilgili detayları haberimizde sizlerle paylaşıyoruz.

MEB Öğretmenevi 10 Kamu İşçi Alımı

Kamu Öğretmenevi bünyesinde istihdam edilmek üzere Karaman Öğretmenevi 6 personel ve Bursa Mustafa Kemalpaşa Öğretmenevi 4 personel olmak üzere toplamda 10 kamu işçi alımı yapılacaktır.

Karaman Öğretmenevi’nde aşçı yardımcısı, temizlik personeli ve dağıtım elemanı pozisyonları için 5 personel alınacak. Bursa Mustafa Kemalpaşa Öğretmenevi’nde ise 4 servis elemanı işe alınacaktır. Her iki ilan için de 45 yaşını tamamlamamış ve MEB tarafından onaylanmış hijyen eğitimi sertifikasına sahip adaylar başvuru yapabilirler.

Başvurular 23 Ağustos 2023 tarihinde başlamış olup, son başvuru tarihi 28 Ağustos 2023 olarak belirlenmiştir. İşe alımlar noter kurası ile gerçekleştirilecektir.

Başvuru yapmak ve detaylı bilgi için tıklayınız.

Türkiye Denizcilik İşletmeleri 10 Kamu Personeli Alımı

Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürlüğü, 10 büro memuru alımı yapacağını duyurdu. KPSS şartı olmadan gerçekleştirilecek olan bu alımlar için işe alınacak personeller, kurum tarafından gerçekleştirilecek kura işlemine göre seçilecektir.

Başvurular Türkiye geneli için kabul edilmekte olup, başvuru yapabilmek için ilan tarihinden itibaren 18 yaşını tamamlamış olmanız ve 26 yaşından gün almamış olmanız gerekmektedir.

İstanbul’da sunulan bu iş ilanına başvurular 22 Ağustos 2023 tarihinden itibaren kabul edilmeye başlanmıştır. Başvurularınızı, 26 Ağustos 2023 tarihine kadar Türkiye İş Kurumu resmî web sitesi üzerinden elektronik olarak gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Başvuru için e-devlet aracılığıyla da sisteme giriş yapabilirsiniz. Ayrıca zorunlu durumlarda İŞKUR hizmet merkezleri ve ALO-170 hattı üzerinden de başvurular kabul edilecektir.

Başvuru yapmak ve detaylı bilgi için tıklayınız.

MEB ve TDİ'den Kamu İşçi ve Memur Alımı Müjdesi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.