EkonomiGenelTürkiye

Ülker Bizim Ayçiçek Yağı 5 LT 5 TL! 13 Ekim’e kadar tık altı BEDAVA.

Ülker Bizim Ayçiçek Yağı 5 LT İndirim Kampanyasıyla Sadece 5 TL! – Vatandaşların cebinde adeta yangın çıkmasına neden olan zam furyası, özellikle gıda ürünlerindeki yükselişle kendini göstermişti.

Gıda Ürünlerindeki Zamlarla Mücadele Edin

Zorlu geçen ekonomik koşullar altında ay sonunu zorlukla götüren vatandaşlar, gelen zamlarla daha da sıkıntılı bir duruma düşmüştü. Bütçelerini dengelemek isteyen bireyler, marketlerin indirimlerini ve kampanyalarını takip etmeye başladı. Özellikle internet üzerinden yapılan satışlarda cazip kampanyalar dikkat çekici hale geldi.

Pazarama İlk Kez Online Alışveriş Yapanlara Özel İndirim Sunuyor

COVID-19 pandemisi döneminde insanların zorunlu karantina ve sokağa çıkma yasaklarıyla birlikte internetten alışverişe yönelmeleri, e-ticaret sitelerinin rekor düzeyde artmasına neden olmuştu. Pandemi sona erse de insanlar, internetten alışverişin kolaylıklarını keşfettikçe bu sitelere olan ilgileri artmaya devam ediyor. Pazarama da bu siteler arasında yer alarak kullanıcılar tarafından tercih ediliyor. Online alışveriş siteleri arasındaki rekabet de hız kesmeden devam ediyor ve özellikle ilk kez alışveriş yapan kişilere sunulan indirimler dikkatleri çekiyor.

Pazarama, Ülker Bizim Ayçiçek Yağı 5 LT ürünü için özel bir kampanya duyurdu. Bu kampanya dahilinde Ülker Bizim Ayçiçek Yağı 5 LT sadece 5 TL olarak satışa sunulacak. 13 Ekim 2023 tarihine kadar geçerli olan kampanya, Pazarama uygulamasından ilk kez sipariş veren kullanıcılar için geçerlidir. Söz konusu kampanyada ayçiçek yağı fiyatı sepete 5 TL olarak yansıtılacaktır.

Ülker Bizim Ayçiçek Yağı 5 LT 5 TL! 13 Ekim'e kadar tık altı BEDAVA.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.