EkonomiGenelTürkiye

Halkbank emekli maaş promosyonu kampanyası yenilendi, rakam baştan aşağı değişti!

Halkbank Emekli Maaş Promosyonu Yenilendi: Ödeme Rakamları Değişti

Halkbank, emekli maaş promosyonu kampanyasını güncelledi ve özel bankaların ardından ek promosyon ödemesi yaparak ödeme rakamını yükseltti. Bu güncelleme ile Akbank tarafından sunulan en yüksek emekli maaş promosyonu olan 12 bin lira rakamı aşılmış ve Halkbank devlet bankaları arasında en yüksek promosyon veren banka olmuştur. İşte yeni kampanyanın detayları…

Halkbank Emekli Maaş Promosyon Ödemesi Ne Kadar? Maaş Promosyonu Kaç TL?

Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank gibi kamu bankaları arasında emekli maaşı promosyonu olarak aşağıdaki ödeme rakamlarını sunmaktadır:

– 3.500 TL’nin altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL,
– 3.500 TL ile 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL,
– 7.500 TL ile 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL,
– 10.000 TL’nin üzerinde emekli aylığı alanlara ise 5.000 TL ödeme yapılmaktadır.

Halkbank’tan Emeklilere 3 Bin TL Ek Ödeme! Başvuru Şartları Neler?

Halkbank, emekli aylığını Halkbank’a taşıyan veya 3 yıl boyunca Halkbank’tan maaş alan kişilere yönelik düzenlenen bir kampanya kapsamında 3 bin TL ek promosyon ödemesi yapmaktadır. Kampanya şartları şunlardır:

– Kampanya, 1 Nisan 2023 tarihinden itibaren ilk emekli maaşını Halkbank’tan alan veya alacak müşteriler için geçerlidir.
– Kampanya kapsamında, emekli müşterilere Paraf veya Parafly bireysel kredi kartlarıyla 1 Temmuz – 31 Aralık 2023 tarihleri arasında aylık toplamda 5.000 TL ve üzeri alışveriş yaptıklarında 500 TL ParafPara verilecektir.
– Kampanya boyunca bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kazanabileceği ParafPara tutarı en fazla 3.000 TL olacaktır.
– Kampanyadan faydalanmak isteyen emeklilerin Paraf Mobil Uygulaması’ndan kampanyaya katılmaları veya “KATIL” yazıp 3404’e SMS göndermeleri gerekmektedir.

Böylece Halkbank, emekli maaşı promosyonunda toplamda 8 bin TL ödeme yapmış olacaktır. Kampanyadan faydalanmak isteyen emeklilerin yukarıdaki şartları yerine getirmeleri yeterlidir.

Halkbank emekli maaş promosyonu kampanyası yenilendi, rakam baştan aşağı değişti!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.