EkonomiGenelTürkiye

Çocuğu Olanlara Faizsiz Kredi Müjdesi! Banka 50.000 TL Ödeme Yapıyor.

Ziraat Bankası’ndan Çocukları Olan Ailelere Faizsiz Eğitim Kredisi İmkanı!

Ziraat Bankası, Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2023-2024 eğitim öğretim yılı takvimini açıklamasının ardından, çocuğu olan ailelere destek olmak amacıyla yeni bir eğitim kredisi paketi hazırladı. Velilerin hem fiyat artışı endişesiyle karşı karşıya kalmaması hem de çocuklarının eğitim masraflarını karşılaması için Ziraat Bankası tarafından sunulan bu kredi, büyük bir avantaj sağlıyor.

Ziraat Bankası, çocuğu olan ailelere 50.000 TL’ye kadar faizsiz eğitim kredisi imkanı sunuyor. 36 ay vadeli olan bu kredi paketi, velilere büyük bir kolaylık sağlıyor. Yeni kampanya kapsamında, okul öncesi veliler de başvuru yaparak faizsiz eğitim kredisinden faydalanabilecek. Öğrencilerin eğitim kursları, üniversite veya dershane gibi giderlerini karşılamak için tasarlanan bu eğitim kredisine başvurular hızla kabul ediliyor. Başvurular Ziraat Bankası şubelerinden yapılabilir.

Ziraat Bankası’nın özel eğitim kredisi kampanyası 36 ay vadeli olarak sunulmaktadır. Başvuruda bulunan veliler 50.000 TL ile başlayan bir kredi limiti seçebilir ve daha yüksek limitlerle de başvuru yapabilirler. 100.000 TL’ye kadar olan krediler için 24 aya kadar vade seçenekleri sunulmaktadır.

Eğitim Kredisi Başvuru Şartları

Ziraat Bankası faizsiz eğitim kredisi başvurusunda bulunmak isteyen velilerin belirli şartları yerine getirmesi gerekmektedir. Bu şartlar arasında, öğrenci veya kursiyer velisi olmak, düzenli bir gelire sahip bir meslekte çalışmak ve öğrencinin eğitim masraflarını üstlenen aile bireylerinden biri olmak bulunmaktadır.

Başvurular Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası faizsiz eğitim kredisi başvuruları, banka şubelerinden yapılabilir. Mobil veya internet bankacılığı üzerinden başvurular kabul edilmemektedir. Ayrıca, bu yeni kredi kampanyası kapsamında hayat sigortası ürünü de sunulmaktadır.

Özetlemek gerekirse, Ziraat Bankası çocuğu olan ailelere büyük bir destek sağlamak için faizsiz eğitim kredisi imkanı sunmaktadır. Veliler, 50.000 TL’ye kadar olan bu krediyi 36 ay vadeli olarak kullanabilirler. Başvurular Ziraat Bankası şubelerinden yapılmakta olup, belirli başvuru şartlarının yerine getirilmesi gerekmektedir. Bu kampanya sayesinde veliler, çocuklarının eğitim masraflarını karşılayarak finansal açıdan rahat bir eğitim dönemi geçirebilirler.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.