EkonomiGenelTürkiye

“Adalet Bakanlığı 406 Memur Alımı: İlan Açıklandı!”

Memur Alımı İş İlanları

Adalet Bakanlığı Memur Alımı İçin İlan Yayımladı

Adalet Bakanlığı, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere memur alımı yapacağını duyurdu. Geçtiğimiz günlerde Resmî Gazete üzerinden yayınladıkları ilan aracılığıyla, farklı kadro ve pozisyonlar için 81 şehirden başvuruların kabul edileceğini açıkladı.

Başvuru ve Sınav Aşamaları

Adaylar, 3 farklı alanda yapılacak olan memur alımı ilanına başvuru yapabilecekler. Başvuran adaylar arasından şartları sağlayanlar sınav aşamasına geçebilecekler. Sözlü sınav sonuçlarının açıklandığı kurum tarafından duyuruldu. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak ilanın ayrıntılarını sizlerle paylaşıyoruz.

Personel Alım Kadrosu

2022 yılında yapılacak olan memur alımı ilanına göre, merkez teşkilatta ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere toplamda 400 memur alımı yapılacaktır. Bu alımda 132 psikolog, 52 pedagog ve 222 sosyal çalışmacı kadroları için alım yapılacağı duyurulmuştur.

Kamu Memur Alımı Sonuç Sorgulama Ekranı

İstenilen şartları sağlayan adaylar arasından, ilana göre belirlenen kadro sayısının 2 katı kadar aday sözlü sınava katılmıştır. Adalet Bakanlığı tarafından yapılan memur alımı için yerleşme sonuçları kurumun resmi internet sitesi üzerinden yayımlanmıştır.

Katılan adaylar, T.C. kimlik numaraları ve doğum tarihleriyle birlikte istenilen güvenlik kodunu kullanarak sınav sonuçlarını öğrenebileceklerdir.

Başarılı olan adaylar, kurum tarafından istenilen belgeleri teslim etmeleri beklenmektedir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.