EkonomiGenelTürkiye

“SYDV Kamu Memur Alımı İlanı: Aile Bakanlığı 2 Şehirde Alım Yapıyor”

SYDV İlanları! Aile Bakanlığı 2 Şehir Kamu Memur Alımı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 1 temizlik personeli ve 3 sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı yapacaktır.

Personel Alımı İlan Detayları

Gaziantep / Şehitkamil SYDV – 3 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Alımı

Gaziantep Şehitkamil Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde 3 sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı yapılacaktır.

Müracaatlar, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olanlar arasından kabul edilecektir.

Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olan ve son başvuru tarihi itibariyle 41 yaşını aşmamış olan adaylar alıma başvurabilecektir.

Başvuru yapacak adayların 2021 veya 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) en az 60 taban puan almış olmaları gerekmektedir.

Adayların lisans eğitimi aldığı alanların sosyoloji, halkla ilişkiler, sosyal hizmetler, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, psikoloji veya rehberlik bölümlerinden birinden mezun olmaları gerekmektedir.

Aktif araç kullanabilen ve B sınıfı sürücü belgesine sahip olan adaylar tercih edilecektir.

Personel Alımı Başvuruları Nasıl Yapılacak?

Başvurular 28 Temmuz 2023 tarihinde başlamış olup, 7 Ağustos 2023 tarihinde sona erecektir. Başvurular şahsen Mücahitler Mahallesi 52060 Nolu Sokak No-3 Şehitkamil / Gaziantep adresine yapılacaktır. Bu ilan Gaziantep iş ilanları olarak sunulmaktadır.

Erzurum / Otlu SYDV – 1 Temizlik Personeli Alımı

Erzurum Otlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde 1 temizlik personeli alımı yapılacaktır.

Bu alıma en az ortaokul mezunu adaylar başvurabilecektir. Temizlik görevini engelleyecek herhangi bir sağlık veya fiziksel problemi olmayan adaylar tercih edilecektir. Ayrıca, temizlik malzemelerine karşı alerjisi bulunmayan adaylar arasından seçim yapılacaktır. Kamu haklarından mahrum bırakılmamış olan adaylar tercih edilecektir. Başvuru yapacak adayların en az 6 aydır alım yapılacak ilçede ikamet etmeleri gerekmektedir.

Temizlik Görevlisi Alımı Başvuruları Nasıl Yapılacak?

Başvurular 4 Ağustos 2023 – 10 Ağustos 2023 tarihleri arasında Otlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Hükümet Konağı 1. Kat Otlu / Erzurum adresine şahsen yapılmalıdır. Bu ilan Erzurum iş ilanları olarak sunulmaktadır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.