EkonomiGenelTürkiye

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi KPSS 50 ile 30 Zabıta Memuru Alacak!

Şehitkamil Belediyesi Zabıta Memuru Alımları

Zabıta Memuru Alım İlanı Detayları

Şehitkamil Belediyesi, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 30 zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. Bu ilan GİH hizmet sınıfında yer alacak olup 8. derece kadroda gerçekleştirilecektir. Lisans mezunu adaylar için 25 kadro ayrılırken, önlisans mezunu adaylar için ayrı bir kadro ayrılmıştır. Bu güncel ilan detayları ve şartlar kamupersonelialim.com yazı ekibimiz tarafından sizlere sunulmuştur.

Zabıta Memuru Alım Koşulları

10 zabıta memuru alımı için adayların lisans düzeyinde yerel yönetimler bölümü mezunu olması gerekmektedir.

25 zabıta memuru alımı için ise lisans mezunu adayların mahalli idareler, mahalli idareler ve zabıta yerel yönetimler önlisans programlarından birinden mezun olmuş olması yeterlidir.

KPSS Şartları

ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı’ndan önlisans mezunları için P – 93, lisans mezunları için ise P – 3 puan türünde en az 50 taban puan almak başvuru için yeterlidir.

Personel Alım Koşulları

İlan kılavuza göre, adayların sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını tamamlamamış olması ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları gerekmektedir.

Ayrıca, daha önce disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle işten çıkarılmamış olmaları ve erkek adayların 167 cm, kadın adayların ise 160 cm boyunda olmaları gerekmektedir.

Zabıta Alımı Başvuru Şekli ve Tarihi

Gaziantep iş ilanları kategorisinde yayımlanan bu ilana başvurular, 4 Aralık 2023 tarihinde başlayacak ve 8 Aralık 2023 tarihinde sona erecektir.

Adaylar başvurularını Şehitkamil Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne şahsen yapmaları gerekmektedir. Başvuru adresi: Aydınlar Mahallesi, 03065 No:34 Şehitkamil/GAZİANTEP.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi KPSS 50 ile 30 Zabıta Memuru Alacak!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.