EkonomiGenelTürkiye

İletişim Başkanlığı 30 Personel Alımı: Başvuru Süreci ve Sınav Ücreti Detayları

Cumhurbaşkanlığı Kamu Personeli Alımı İş İlanları

Kamu personeli alımı, iletişim başkanlığı tarafından duyuruldu. KPSS şartı olmadan 30 adet personel alımı yapılacağı açıklandı. Alım ilanı farklı kadro pozisyonlarına yönelik olup; başvurular 81 şehirden kabul edilecektir. İkamet şartı olmadan yapılacak olan alımlara yeni bir ilan daha eklendi. Haberin tüm detayları Kamupersonelialim.com yazar ekibi tarafından sunulmuştur.

Kamu Personel Alımı Başvuru Koşulları

Başvuru yapacak adaylar iletişim uzman yardımcısı unvanıyla istihdam edilecektir. Alımlar GİH hizmet sınıfında 8. ve 9. derece kadrolarda gerçekleşecektir (Kamupersonelialim.com).

Başvuru yapmak isteyen adayların en az lisans eğitimi veren kurumlardan hukuk, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, işletme ve iktisat fakültelerinde okutulan; iletişim fakültelerinden, mühendislik fakültelerinde okutulan bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği bölümleri ile istatistik lisans bölümlerinden veya ilgili fakültelerde okutulan psikoloji, antropoloji, sosyoloji, sosyal antropoloji, halk bilimi veya insan ve toplum bilimi bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

Sınav Ücreti

İşe alınacak personeller, kurum tarafından düzenlenecek olan sınav sonuçlarına göre belirlenecektir. Başarılı olan adayların işe alım süreçleri başlatılacaktır.

Başvurularınızı tamamladıktan sonra sınav başvuru ücreti olan 240 TL’yi ödemeniz gerekmektedir. Ödemeler, başvuru esnasında kullanılan online sistem üzerinden banka veya kredi kartı aracılığıyla gerçekleştirilebilir.

Kamu Memur Alımı İş İlanı Başvuru Tarihi ve Şekli

Başvurular, İletişim Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanla birlikte 16 Ekim 2023 tarihinde başlamış olup, 27 Ekim 2023 tarihinde sona erecektir. Adaylar başvurularını Ankara Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Sınav Yönetim Merkezi aracılığıyla elektronik olarak gerçekleştirmelidir.

Başvurular yalnızca elektronik ortamda kabul edilecektir ve şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuru ekranı: https://ankuzef.ankara.edu.tr/

İletişim Başkanlığı 30 Personel Alımı: Başvuru Süreci ve Sınav Ücreti Detayları

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.