EkonomiGenelTürkiye

Antalya Büyükşehir Belediyesi İş İlanı: 129 Büro Memuru ve Gassal Alımı

Belediye İş İlanları: Antalya Büyükşehir Belediyesi 129 Personel Alımı Yapıyor

Belediye İşçi Alımı Kadroları

Antalya Büyükşehir Belediyesi kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 9 farklı kadroda 129 personel alımı yapacağını duyurdu. İş ilanı kapsamında aşağıdaki pozisyonlar için alım yapılacaktır:

1. Mezar Kazma İşçisi

İlanda, mezar kazma işçisi olarak çalışacak 43 personel alımı yapılacak. Bu alımda ilkokul, lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar başvurabilirler. Başvuru için 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekmektedir.

2. Gassal

6 gassal alımı yapılacak. Gassal olmak için mesleki yeterlilik belgesine sahip olmanız gerekmektedir. Başvuruda bulunabilmek için en az ilköğretim mezunu olmanız yeterlidir.

3. Temizlik Görevlisi

33 temizlik görevlisi alımı yapılacak. Bu pozisyon için en az ilkokul mezunu olmanız gerekmektedir. Adayların askerlik hizmetini tamamlamış ve 19 yaşını doldurmuş olmaları istenmektedir.

4. Kamyon Şoförü

Antalya Büyükşehir Belediyesi 20 kamyon şoförü alımı yapacak. Başvuruda bulunabilmek için en az D sınıfı sürücü belgesine sahip olmanız gerekmektedir. Ayrıca psikoteknik ve SRC belgeleri tam olmalıdır.

5. İş Makinesi Operatörü

Yapılacak olan alımda Antalya Büyükşehir Belediyesi 3 iş makinesi operatörü alacak. Başvuru yapabilmeniz için G sınıfı ehliyete veya iş makinesi operatörü belgesine sahip olmanız gerekmektedir. Ayrıca psikoteknik belgesi sunmanız istenmektedir.

6. Hasta Bakım ve Yaşlı Elemanı

Adaylar, hasta bakımı ve yaşlı bakımı pozisyonunda çalışmak için başvurabilirler. En az ilkokul mezunu olmanız ve 41 yaşından gün almamış olmanız gerekmektedir. Ayrıca Millî Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı hasta ve yaşlı bakım sertifikasına sahip olmanız gerekmektedir.

7. Şoför

Antalya Büyükşehir Belediyesi 7 şoför alımı yapacak. Başvuruda bulunabilmek için c sınıfı ehliyete sahip olmanız gerekmektedir.

8. Büro Memuru

Adaylar, büro memuru pozisyonunda çalışmak için başvurabilirler. Başvuru yapabilmek için en az lise veya dengi okullardan mezun olmalısınız. Ayrıca kamu haklarından mahrum olmamanız gerekmektedir.

9. Marangoz

Antalya Büyükşehir Belediyesi 1 marangoz alımı yapacaktır. Başvuru yapabilmek için mesleki yeterlilik belgesine sahip olmanız gerekmektedir.

Belediye İşçi Alımı Başvuru Şartları

Adayların, başvuruda bulunabilmek için aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

Temizlik Personeli Alımı:

En az ilkokul mezunu olmanız gerekmektedir. Erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış ve 19 yaşını doldurmuş olmaları istenmektedir.

Mezar Kazma İşçisi Alımı:

En az ilkokul mezunu olabilirsiniz. Başvuruda bulunabilmek için 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekmektedir.

Gassal Alımı:

Mesleki yeterlilik belgesine sahip olmanız gerekmektedir. En az ilköğretim mezunu olmanız yeterlidir.

Marangoz Alımı:

Mesleki yeterlilik belgesi gerekmektedir.

Büro Memuru Alımı:

En az lise veya dengi okullardan mezun olmuş ve kamu haklarından mahrum olmayan adaylar başvurabilirler.

Kamyon Şoförü Alımı:

En az D sınıfı sürücü belgesine sahip olmanız ve psikoteknik ve SRC belgelerinin tam olması gerekmektedir.

İş Makinesi Operatörü Alımı:

Onaylı G sınıfı ehliyet veya iş makinesi operatörü belgesine sahip olmanız gerekmektedir. Ayrıca psikoteknik belgesi sunmanız istenmektedir.

Şoför Alımı:

C sınıfı ehliyete sahip olmanız gerekmektedir.

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı Alımı:

İlkokul mezunu olan, 41 yaşından gün almamış ve Millî Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı hasta ve yaşlı bakım sertifikasına sahip olan adaylar başvurabilirler.

Personel Alımı Başvuruları

Belediyenin Personel Daire İşlemleri Başkanlığı’na şahsen yapılmalıdır. Başvuru tarihleri 23 Ağustos 2023 ile 29 Ağustos 2023 arasındadır.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İş İlanı: 129 Büro Memuru ve Gassal Alımı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.