EkonomiGenelTürkiye

“Memur ve Memur Emeklilerinin Zam Oranı Açıklaması Ne Zaman Yapılacak?”

**Toplu Sözleşme Görüşmeleri Tamamlandı! Memur ve Memur Emeklilerine Zam Detayları Ne Zaman Açıklanacak?**

Memur ve memur emeklileri, toplu sözleşme görüşmelerinin tamamlanmasının ardından zam oranlarını merak etmektedir. Ancak bu konuyla ilgili henüz net bir bilgi paylaşımı yapılmamıştır. Peki, Hakem Kurulu Görüşmeleri ne zaman son bulacak ve memur ve memur emeklisinin alacağı maaş zammının detayları ne zaman açıklanacak?

**Hakem Kurulu Görüşmeleri Ne Zaman Bitecek?**

Toplu sözleşme görüşmelerinin sona ermesiyle birlikte henüz taraflar arasında anlaşma sağlanamadığı için memur ve memur emeklilerine yapılacak zam oranıyla ilgili net bir bilgi paylaşımı yapılmamıştır. Anlaşmanın sağlanamaması nedeniyle şimdi gözler Hakemler Kuruluna çevrilmiştir.

**Memur ve Memur Emeklilerine Zam Oranı Ne Zaman Açıklanacak?**

Hakemler Kurulu görüşmeleri sürerken, şu anda memur ve memur emeklilerine yapılacak zam oranıyla ilgili net bir bilgi paylaşımı yapılmamıştır. Ayrıca, zam görüşmelerinin Ağustos ayının sonuna kadar devam edeceği ve 31 Ağustos tarihinde zam oranının netlik kazanacağı ifade edilmiştir. Bu açıklamanın ardından memur ve memur emeklileri, gözlerini 31 Ağustos tarihinde yapılacak açıklamaya çevirmiştir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.