EkonomiGenelTürkiye

Garanti Bankası Ağustos Kampanyası: Mobilden başvurun, 20.00 TL fazisiz nakit hemen hesabınıza!

Faizsiz 20.000 TL Kampanyasıyla Garanti BBVA Müşterileri Kazanıyor

Garanti BBVA, yeni bir kampanya ile müşterilerine müjde veriyor. Bu kampanya sayesinde çeşitli avantajlardan faydalanarak yeni müşterilere ulaşmayı hedefleyen banka, dikkatleri üzerine çekiyor. Faizsiz 20.000 TL kampanyasından yararlanmak isteyenlerin Garanti BBVA müşterisi olmaları gerekiyor. Kampanya dahilinde, Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden hayat sigortalı ve yüzde 0 faizli kredi başvurusu yapmak mümkün. Başvurular onaylandığı takdirde, müşterilere 10.000 TL’ye kadar faizsiz ve masrafsız Taksitli Nakit Avans seçeneği sunuluyor.

Hemen Başvurun, Başvuru Süreci Çok Kolay

Garanti BBVA müşterileri, Mobil ve İnternet hizmetlerini kullanarak başvurularını kolaylıkla gerçekleştirebilirler. Mobil uygulama ve internet sitesi üzerinden İhtiyaç Kredisi başvurusu adımlarını takip ederek, kampanyalı krediye azami 10.000 TL ve 12 ay vadeli başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca, Garanti BBVA Mobil uygulamasını kullanarak şubeye gitmeden müşteri olmak isteyenler, bireysel kredi başvurusunda bulunabilirler. Başvurunuz onaylandığında, 6 ay taksitli faizsiz ve masrafsız Taksitli Nakit Avans imkanından faydalanabilirsiniz.

Faizsiz 20.000 TL kampanyasına ilgi duyan kişiler, Garanti BBVA’nın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar bölümünden daha fazla bilgi edinebilirler. Banka, güncel kampanya detayları ve ayrıntıları hakkında kapsamlı bilgiler sunmaktadır. Bu kampanyanın yanı sıra, farklı avantajlardan yararlanma fırsatı sunan diğer güncel kampanyaları da inceleyerek avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Garanti BBVA, Ağustos ayında sunulan faizsiz 20.000 TL kampanyasıyla yeni müşterileri kendine çekiyor. Kampanyanın detayları ve başvuru adımları, bankanın resmi internet sitesinde yer alan bilgiler aracılığıyla kolayca öğrenilebilir.

Garanti Bankası Ağustos Kampanyası: Mobilden başvurun, 20.00 TL fazisiz nakit hemen hesabınıza!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.