EkonomiGenelTürkiye

2023 Model Araçlar: ÖTV’siz Fiyatlar! Sıfır Renault, Egea, Honda, Dacia, Skoda Ve BMW Fiyatları!

**ÖTV Muafiyetli Araç Fiyatları: En Güncel Listeye Göz Atın**

**ÖTV’siz Araç Fiyatları Güncel Listesi**

Sıfır kilometre araçlar için getirilen kısıtlamalar sonrasında yeni bir değişim yaşandı. ÖTV’siz araç fiyatları açıklandı ve ÖTV muafiyetli fiyat listesi ortaya çıktı. Artık Renault Kangoo, Doblo, Citroën Nemo, Berlingo, Peugeot Rifter ve Ford Tourneo gibi modellerin fiyatlarındaki ÖTV avantajıyla birlikte ne kadar olduğunu öğrenebilirsiniz. 2023 ÖTV muafiyetiyle birlikte, 400 bin TL’lik bir aracın ÖTV oranı ne kadar düştü? İşte, ÖTV indirimli araç fiyatlarına bir göz atalım.

**ÖTV’siz Araç Fiyatları Güncel Listesi**

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha önce yaptığı açıklamalarda, 0 ve 2. el araç fiyatlarındaki balon yükselişini yakından takip ettiklerini belirtmişti. Bu durumun insanlarda mağduriyet ve endişeye neden olduğunu dile getirdi ve Ticaret Bakanlığı’nın bu konuda denetimleri sıkılaştıracağını ve stokçuluk ile fırsatçılıkla mücadele edileceğini söyledi. Bu düzenlemelerle ilgili olarak bakanlık tarafından da açıklamalar yapıldı.

**Hangi Otomobillerde İndirim Var?**

2023 nisan ayında kullanıcılar tarafından engelli ÖTV muafiyetiyle alınabilecek araba markaları arasında öncelikle Renault yer alıyor. Renault’un birçok modelinde indirimli fiyatlar sunuluyor. Hyundai engelli araç fiyatları da güncellendi ve Hyundai’yi tercih eden engelli vatandaşlar, mağazalara akın ediyor. Hyundai’nin engelli araçlarında birçok model bulunuyor, bunlar arasında Hyundai 10, i20, Elantra, Bayon, Kona, Kona elektrik, Santra gibi modeller yer alıyor.

Skoda markasına ait Fabia, Skala, Octavia, SüperBE, Kamiq ve Kodiaq gibi model araçlar da indirimli olarak satılıyor.

Datça otomobil markasının yeni modelleri Sandero, Sandero Stepway, Duster ve Jogger’da indirim uygulanıyor.

Toyota markasının Corolla, Corolla Hibrit, Yaris Cross ve Yaris Cross Hibrit gibi modellerinde de indirimli fiyatlar dikkat çekiyor.

Honda markasının Civic, Accord, City ve Jazz gibi modellerinde de indirimli fiyatlar uygulanmaktadır.

2023 Model Araçlar: ÖTV'siz Fiyatlar! Sıfır Renault, Egea, Honda, Dacia, Skoda Ve BMW Fiyatları!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.