EkonomiGenelTürkiye

Sağlık Bakanlığı Biyotıp Genom Merkezi Personel Alımı!

Personel Alımı İş İlanları

Kaliteli Sağlık Bakanlığı İş Fırsatları

Sağlık Bakanlığı’na bağlı Biyotıp Genom Merkezi, personel alımı yapmak üzere 2 tanıtım ve pazarlama uzmanı aramaktadır. Yapılacak alımlar daimi kadro üzerinden gerçekleşecektir ve ikamet şartı aranmadığı için her yerden başvurular kabul edilecektir. KPSS puanı da gerekmeksizin işe alımlar yapılacaktır. Alınacak personeller, kurum tarafından gerçekleştirilecek mülakat sınavı sonucuna göre belirlenecektir. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak, ilanın detaylarını sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Başvuru Koşulları Nelerdir?

Personel olarak başvuruda bulunabilmeniz için aşağıdaki koşulları sağlamanız gerekmektedir:

  • Üniversitelerin, lisans düzeyinde eğitim veren medya ve iletişim, radyo, televizyon ve sinema, gazetecilik, halkla ilişkiler ve tanıtım gibi iletişimle ilgili bölümlerinden mezun olmanız gerekmektedir.
  • Pazarlama, satış marka yönetimi, tanıtım, organizasyon ve sosyal medya yönetimi konularında en az 2 yıl deneyim sahibi olmanız istenmektedir.
  • Metin yazarlığı veya basın bülteni alanında tecrübeli olmanız tercih edilmektedir.
  • Kurumsal tanıtım faaliyetlerinde içerik hazırlama ve basın takibi konularında deneyimli olmanız beklenmektedir.
  • Yazılı ve görsel alanda kendinizi geliştirmiş olmanız, dijital ve geleneksel pazarlama faaliyetlerine hakim olmanız önemlidir.
  • Marka bilinirliği için pazarlama süreçleri ve kurumsal iletişim konularında deneyimli olmanız gerekmektedir.
  • Tercihen seyahat engelinizin bulunmaması ve Microsoft Office programlarını etkin bir şekilde kullanabilmeniz beklenmektedir.
  • Başarılı insan ilişkilerine ve gelişmiş iletişim becerilerine sahip olmanız, aynı zamanda takım çalışmasına uyumlu bir şekilde çalışabiliyor olmanız gerekmektedir.
  • İngilizce ve Türkçe dillerini yazılı ve sözlü olarak etkin bir şekilde kullanabilmeniz gerekmektedir.

Devlet Personeli Alımı Başvuru Süreci ve Şekli

İzmir ilanları kategorisinde bulunan bu iş fırsatı için başvurular 21 Ekim 2023 tarihinde başlamış olup, son başvuru tarihi 6 Kasım 2023’tür. Başvurularınızı şahsen yapmanız gerekmektedir ve bu iş için başvurularınızı 9 Eylül Üniversitesi 15 Temmuz Sağlık ve Sanat Kampüsü’ne bizzat gitmek suretiyle gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Sağlık Bakanlığı Biyotıp Genom Merkezi Personel Alımı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.