EkonomiGenelTürkiye

Ford Focus: Yeni Fiyatlar ve En Uygun Seçenekler!

**Ford Focus Fiyatları Ne Kadar?**

**Fiyatlar Epey Yükseldi!**

Sıfır kilometre otomobil fiyatlarında hızlı bir yükseliş süreci takip edilmeye devam ediliyor. Maliyet farklarından kaynaklanan zamlardan dolayı artık sıfır kilometre otomobillerin fiyatları tahminlerin bile ötesine geçti. Alt seviye araçların bile fiyatları 1 Milyon TL’ye yaklaştı. Bu modellerin üstün donanımlı versiyonlarının fiyatları ise 1 Milyon TL’yi aştı. Orta seviyede biraz kaliteli araç sahibi olmak isteyenler ise biraz daha yüksek fiyatları feda etmek zorundalar. Bu modellerden birisi de Ford Focus oluyor.

**Ford Focus Çok Satiyor**

Ford firması tüm dünyada bilinen ve araçları kalitesi ile dikkat çeken bir marka olarak Türkiye’de de ciddi bir müşteri kitlesine hitap ediyor. Bu firmanın en önemli modellerinden birisinin de Ford Focus olduğu biliniyor. Uzun yıllardır ön planda olan Ford Focus modeli yıllar içerisinde çok daha iyi bir tasarıma sahip olurken performans açısından da kullanıcıları memnun ediyor. Bundan dolayı da Türkiye piyasasında yüksek satış rakamları yakalanabiliyor.

**Ford Focus Fiyat Listesi!**

Ford Focus için fiyat listesi Ağustos zammı ile beraber güncellendi. Bu modelin en ucuz versiyonunun fiyatı 1.244.300 TL olarak açıklandı. Oldukça fazla donanım seçenekleri olan Ford Focus’un fiyatları donanım seviyesine göre değişiyor. En pahalı versiyon ise Ford Focus Station Wagon Active X 1.5L EcoBlue 115PS olarak açıklandı. Bu modelin satış fiyatının 1.779.100 TL olduğu bildirildi.

200 Bin TL Avantajı! Opel Corsa için Fiyat Jesti!

Ford Focus: Yeni Fiyatlar ve En Uygun Seçenekler!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.