EkonomiGenelTürkiye

TAÜ tarafından yapılan 6 devlet personeli alımı ilanı

Devlet Personeli Alımı İş İlanları

Devlet Personeli Alımı İçin Türk Alman Üniversitesi’nde 6 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Aranıyor

Türk Alman Üniversitesi, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere kadın ve erkek adaylardan müracaatların kabul edilmekte ve koruma ve güvenlik görevlisi kadrosunda 6 personel alımı yapılacağını duyurdu. Bu pozisyon için başvuruda bulunmak isteyen adaylar, aşağıda belirtilen başvuru koşullarını karşılamalıdır.

Kamu Personeli Alımı İş İlanları için Gerekli Başvuru Koşulları

Adayların, 2022 yılında uygulanan Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) katılmış olmaları ve lise mezunlarının P-94 puan türünde istenilen taban puan şartını karşılamaları gerekmektedir. Başvuruda bulunan adaylardan, son başvuru tarihi itibariyle 41 yaşından gün almamış olmaları ve geçerlilik süresi devam eden silahsız veya silahlı özel güvenlik kimlik kartına sahip olmaları istenmektedir.

Ayrıca, erkek adayların boyunun 170 santimetreden kısa, kadın adayların ise 160 santimetreden kısa olmaması gerekmektedir. Vardiyalı olarak kapalı ve açık alanlarda çalışılacağından, sağlık problemini engellemeyen bir duruma sahip olunmalıdır. Adayların kurs tarafından gerçekleştirilecek arşiv ve güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç alması ve medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olması gerekmektedir. Mahkeme kararı ile kamu haklarından mahrum bırakılmamış ve sabıka kaydı bulunmayan adayların başvuruları kabul edilecektir.

Personel Alımı İlanına Nasıl ve Ne Zaman Başvurulur?

Türk Alman Üniversitesi’ndeki personel alımı ilanına başvurular 11 Eylül 2023 tarihinden itibaren başlamıştır ve 25 Eylül 2023 tarihine kadar devam edecektir. Başvuruların bizzat Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına yapılması gerekmektedir. Başvurular şahsen kabul edilecektir ve diğer başvuru yöntemleri geçerli olmayacaktır.

İstanbul adresli olan başvuru noktası, Türk-Alman Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Şahinkaya Cad. No:106 Beykoz / İSTANBUL adresindedir.

Başvuru kılavuzuna buradan ulaşabilirsiniz.

TAÜ tarafından yapılan 6 devlet personeli alımı ilanı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.