EkonomiGenelTürkiye

“Müjde: 25 Gün Geçerli 50 TL Para İadesi ile Evine Gelen Faturaları Kurtar!”

Evine elektrik su doğalgaz internet faturası gelenlere müjde! 25 gün geçerli 50 TL para iadesi başladı

Son gelen zamlar ile beraber fatura tutarlarında da artış yaşanırken, evine fatura gelenlere para iadesi müjdesi duyuruldu.

QNB Finansbank tarafından yapılan duyuruda Eylül ayına özel olarak düzenlenen kampanya için başvuru şartları açıklandı. Kampanyaya katılan fatura sahipleri tek bir fatura için 50 TL olmak üzere toplamda 150 TL’ye kadar para iadesi almaya hak kazanacaklar. İşte kampanyanın başvuru şartları…

QNB FİNANSBANK CARDFİNANS OTOMATİK ÖDEME TALİMATI KAMPANYASI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Türkiye’nin en çok kullanılan kredi kartı markaları arasında yer alan Card Finans müşterilerine özel olarak düzenlenen kampanyada otomatik ödeme talimatı veren kişilere para iadesi kazanma imkanı sunuldu. Böylelikle vatandaşlar 30 Eylül tarihine kadar verecekleri kredi kartı talimatları ile fatura başına en az 50 TL olacak şekilde toplamda 150 liraya varan para puan kazanacaklar.

Kampanyanın başvuru şartları ise şu şekilde açıklandı:

1-30 Eylül tarihleri arasında CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları veya QNB Finansbank vadesiz hesabınız üzerinden verilen her yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatı için geçerlidir. Kampanya süresi içinde iptal edilip yeniden verilen talimatlardan ödül kazanılamaz.

Vereceğiniz her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 50 TL olmak üzere, toplamda en fazla 150 TL değerinde ParaPuan kazanabilirsiniz. Kredi kartından ödül kazanımı için talimat verilen faturanın 29 Şubat 2024 tarihine kadar en az 1 kez ödenmesi gerekir.

Verilen talimatların 29 Mart 2024 tarihine kadar açık olması gerekmektedir. Bu tarihe kadar talimatların iptal edilmesi durumunda verilen ParaPuan ödülü geri alınacaktır. ParaPuan’ın kullanılmış olması durumunda kullanılan ParaPuan tutarı kredi kartı ekstrenize borç olarak kaydedilecektir.

Düzenlenen kampanyadan yararlanan kişiler 31 Ekim 2023 tarihine kadar talimat verdikleri faturaları ödemekle yükümlü tutulacaklar. Kazanılan para puanlar ise 1-10 Kasım tarihleri arasında kartlara yatırılacak ve 25 gün geçerli olacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.