EkonomiGenelTürkiye

Öğrencilere 4000 TL tek başvuruyla ödeme yapılıyor! Velilere rahat bir nefes

Velilere Müjde! Pamukkale Belediyesi Eğitim Desteği Sunuyor

ÖĞRENCİLER VE VELİLERE EĞİTİM DESTEĞİ

Eylül ayının yaklaşmasıyla birlikte okulların açılmasına çok az bir süre kaldı. Bu dönemde veliler, okul masrafları konusunda endişelenmeye başladılar. Ancak Pamukkale Belediyesi, bu süreçte velilere yardımcı olacak bir duyuru yaptı. Belediye, son Meclis toplantısında alınan bir kararla 2.500 öğrenciye 8 ay boyunca her ay 500 TL eğitim desteği sağlayacak.

TOPLAMDA 4000 TL YARDIM

Yeni eğitim dönemi Eylül ayında başlayacak. Okulların yanı sıra üniversiteler de öğrencilerini bekliyor. Bu süreçte öğrenciler ve veliler, eğitim destekleri hakkında araştırmalar yapıyor. Pamukkale Belediyesi, 8 ay sürecek olan 500 TL eğitim desteği duyurusunu yaparak öğrencilere ve velilere yardım elini uzatıyor. Toplamda 8 ay boyunca her ay 500 TL olmak üzere 4000 TL eğitim yardımı sağlanacak.

BAŞVURULAR 15 EYLÜL’E KADAR

Eğitim desteği hakkında bilgi veren Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, eğitimin önemine vurgu yaparak bu yıl da öğrencilere eğitim desteklerinin süreceğini belirtti. 2023-2024 eğitim-öğretim döneminde aylık 500 TL olmak üzere 8 ay boyunca toplam 2.500 öğrenciye eğitim yardımı yapılacağını duyuran Örki, başvuru sürecinin detaylarını paylaştı. Başvurular 15 Eylül 2023 tarihine kadar Pamukkale Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden yapılabilecek. Başvuruların değerlendirilmesi sonucunda ihtiyacı en çok olan 2.500 öğrenciye eğitim yardımı sağlanacak.

Öğrencilere 4000 TL tek başvuruyla ödeme yapılıyor! Velilere rahat bir nefes

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.