EkonomiGenelTürkiye

TEB’den Ekim Ayına Özel Yüzde 1 Faizli Kredi Fırsatı! Ayda Sadece Bu Tutarla Kredinizi Alın!

TEB Müşterilere Ekim Ayında %1 Faizli Kredi Sunuyor

TEB Ekim Kampanyası Detayları

TEB, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, ekim ayına özel olarak %1 faizli kredi kampanyası düzenlediğini duyurdu. Banka, kampanya detaylarını ve ödeme tablosunu açıklayarak kredi çekmek isteyenlere kolaylık sağladı.

%1 Faizli Kredi İmkanı

Kampanya detaylarına ilişkin açıklama yapan TEB, şu ifadeleri kullandı:

“TEB Ekim Özel %1 Faizli Kredi Kampanyası kapsamında, 12 aya kadar vadeli kredi imkanı sunulmaktadır. Bu kampanya, Findeks kredi notu 1879 ve üzeri olan ve Bankamızla yeni çalışmaya başlayan kişiler için geçerlidir.

Müşterinin Findeks kredi notuna göre faiz oranları değişiklik gösterebilir.

İhtiyaç Kredinizin tahsis ücreti, kredi tutarının %0,5’idir. Tahsis ücreti %15 BSMV içermektedir.

TEB, onaylanan kredinin kullanımı için son kararı alma, kefil ve ek belge isteme, faiz oranını değiştirme gibi haklara sahiptir.

Örnek tablolar eşit taksitli kredi tutarları için oluşturulmuştur. Vade ve tutarlara bağlı olarak faiz oranı değişiklik gösterebilir”

Ödeme Planı

TEB, açıklamasının devamında ödeme tablosunu paylaştı. Sigortalı kredi çekimlerinde 50 bin TL’ye kadar verilen kredi için %1 faiz uygulanacak. 12 aylık vadeli kredide aylık taksit miktarı 4.528 TL olacak. Sigortasız kredi çekimlerinde ise %1,50 faizle 12 ay boyunca aylık taksit ödemesi ise 4.714 TL olacaktır.

Her iki kredi türünde de kredi tahsis ücreti olarak 287,50 TL tahsil edilecektir. Sigortasız kredi çekimlerinde sigorta poliçesi alınmamaktadır, ancak sigortalı kredi için 895,19 TL sigorta ücreti alınacaktır.

TEB'den Ekim Ayına Özel Yüzde 1 Faizli Kredi Fırsatı! Ayda Sadece Bu Tutarla Kredinizi Alın!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.