EkonomiGenelTürkiye

“14 Eylül 2023 Perşembe Günlük Dolar Kuru ve Kurun Seyri”

Dolar 30TL’ye Ulaşacak Mı? Güncel Dolar Kuru ve Beklentiler! Dolar Bugün Kaç TL? Doların İleriye Dönük Durumu Nasıl?

Doların Türk Lirası Karşısındaki Durumu

Doların Türk Lirası paritesi şu anda hangi seviyede? Bir dolar kaç Türk Lirası ediyor? Bir sterlin kaç Türk Lirası? Bir euro kaç Türk Lirası? 14 Eylül 2023 Perşembe günü güncel dolar, euro ve sterlin fiyatları ne durumda? Doların faiz artışından sonra da nispeten istikrarlı kalma olasılığı var mı? 27 TL’yi görecek mi? Şimdi detaylara geçelim.

Doların Son Durumu ve Beklentiler

Doların Türk Lirası karşısındaki durumu nasıl? Bir dolar kaç Türk Lirası ediyor? Bir sterlin kaç Türk Lirası? Dolar, euro ve sterlin kurları ileriye dönük olarak nasıl bir seyir izliyor? Bir euro kaç Türk Lirası? 14 Eylül 2023 Perşembe günü güncel dolar, euro ve sterlin fiyatları neler?

Dolar, faiz artışının ardından gelen 27 ay sonra hızlanan yükseliş trendini yakalamış ve ardı ardına rekorlar kırmıştı. Kurban Bayramı döneminde bir miktar sakinleşen dolar 26 liranın altına gerilemişti. Ancak düşüş sonrasında dolar tekrar 26 seviyelerinde hareket etmeye başlamıştı. 27 lira seviyesini aştıktan sonra Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın 75 baz puanlık faiz artışıyla geri çekilen dolar yeniden toparlanmaya çalışıyor. Peki, dolar yeni günü nasıl açacak? Dolar yeni haftaya yükselişle başlamış durumda. Yeni bir faiz artışının haberiyle birlikte tekrar yukarı yönlü hareketlenen dolar, 27 lira civarından tepki almış ve şu an 26 lira seviyelerinde seyretmektedir. İşte güncel dolar, euro ve sterlin kurları.

Dolar 27 TL Seviyesinde Tepki Aldı

14 Eylül 2023 Perşembe sabahı 1 dolar kaç TL? Dolar bugün ne kadar? Vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar kuru, euro ve sterlinin son durumu merak ediliyor. İşte güncel dolar, euro ve sterlin kurları.

DOLAR: Alış: 26,9372 Satış: 26,9436

EURO: Alış: 28,9839 Satış: 29,0187

STERLİN: Alış: 33,6635 Satış: 33,6851

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.