EkonomiGenelTürkiye

Trendyol’dan Faizsiz 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası! Bankalardaki Tefeci Faizlerine Son Verin!

Trendyol’dan Faizsiz 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Trendyol, ihtiyaç kredisi çekmek isteyen kişilere yönelik yeni bir kampanya başlattığını duyurdu. Trendyol ihtiyaç kredisi paketi kampanyası ile faizsiz ihtiyaç kredisi fırsatı sunulacak.

Trendyol İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Trendyol hesabı olanlar, ihtiyaç kredisi paketinden faydalanmak için Trendyol krediler bölümündeki ilgili kampanya linkine tıklayabilirler. Kredi başvurusu için Trendyol uygulamasına giriş yaparak hesabım seçeneğine dokunmanız yeterli olacaktır.

Trendyol İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kredilerin listelendiği ekranda tercih ettiğiniz kredi paketini seçtiğinizde uygulama sizi ilgili bankanın resmi sitesine yönlendirecektir. Bankanın sayfasını takip ederek hızlı bir şekilde kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Denizbank ve Enpara müşterilerine yönelik sunulan kampanyada ilk kez kredi çekecek olanlara sıfır faizli ihtiyaç kredisi imkanı sağlanacak. Enpara ihtiyaç kredisi paketinde aylık faiz oranı yüzde 0 olarak belirlenirken faizsiz kredi limiti 10 bin TL olacak.

6 ay vadeli olarak sunulan kredi paketinde aylık taksit ödemeleri ise 1.667 TL olarak gerçekleşecektir. Bu şartları taşıyan kişiler, banka şubesine gitmeden uzaktan müşteri edinimi adımlarını takip ederek faizsiz bir kredi çekme imkanı elde edebilirler. Denizbank’ta da benzer şekilde 6 ay vadeli kredi verilecektir.

Trendyol'dan Faizsiz 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası! Bankalardaki Tefeci Faizlerine Son Verin!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.