EkonomiGenelTürkiye

ING Bank Emeklilerin Promosyonlarına Zam Yaptı

ING Bank Emekli Maaş Promosyonu Kampanyasında Güncelleme!

ING Bank, Türkiye’deki emeklilere maaş promosyonu kampanyasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşadı ve ödeme tutarlarında artış yapıldı. Emekliler, ING Bank tarafından sunulan bu kampanya ile nakit ödemeler almaya devam ediyor. Bu promosyondan yararlanmak için gerçekleştirilmesi gereken işlemler oldukça kolaydır. ING Bank’ın emekli maaş promosyonu kampanyasında yapılan bu güncelleme ile daha fazla ödeme alabileceksiniz.

ING Bank Emekli Maaş Promosyonu Detayları

ING Bank emekli maaş promosyonu kampanyası, iki aşamadan oluşmaktadır. İlk aşamada, emekli maaş promosyonları standart ödemeleri içerir. Bu ödeme tutarları, SGK’dan alınan maaşa göre değişiklik gösterir. SGK tarafından belirlenen baremlere göre emeklilere nakit ödemeler yapılır.

ING Bank’ın emekli maaş promosyonu ödeme tutarları şu şekildedir:

– 3.500 TL’ye kadar maaş alan emeklilere 5.100 TL ödeme,

– 3.500 TL ile 7.500 TL arasında maaş alan emeklilere 5.950 TL ödeme,

– 7.500 TL ile 10.000 TL arasında maaş alan emeklilere 7.650 TL ödeme,

– 10.000 TL ve üzeri maaş alan emeklilere 8.500 TL ödeme yapılır.

ING Bank emekli maaş promosyonu kampanyasının ikinci aşamasında, ek ödeme imkanı sunulmaktadır. Emekli maaş promosyonundan faydalanan müşterilerin, otomatik fatura ödeme talimatı vermesi gerekmektedir. Her bir otomatik fatura ödeme talimatı için emeklilere 1.000 TL ek promosyon ödemesi yapılır. Bu kapsamda, toplamda 4 otomatik fatura ödeme talimatı veren emekli müşteriler 4.000 TL ek promosyon alma hakkına sahiptir. Fatura talimatları için ek promosyon ödemesi yapılmamaktadır. Bir emekli en fazla 4 otomatik fatura ödeme talimatı için ek promosyon alabilir.

ING Bank’ın sağladığı normal maaş promosyonları ve ek promosyonları toplandığında bir emekli müşteri en fazla 12.500 TL tutarında ödeme alabilir.

ING Bank Emeklilerin Promosyonlarına Zam Yaptı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.