EkonomiGenelTürkiye

Renault’tan Eylül indiriminde en ucuz modele özel 250.000 TL kredi!

SIFIR KİLOMETRE RENAULT OTOMOBİLİNDE EYLÜL AYINA ÖZEL FIRSAT!

Eylül ayında Türkiye’deki sıfır kilometre otomobil piyasasında fırsatlar ardı ardına gelmeye devam ediyor. Firmalar, müşterilere en ekonomik ve cazip teklifleri sunarak sıfır kilometre otomobil sahibi olma fırsatı veriyor. Bu kapsamda Renault, en ucuz modelinde sunduğu son fırsat duyurusuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

EYLÜL AYINA ÖZEL SIFIR ARABA FIRSATI RENAULT’TAN!

Eylül ayında sıfır kilometre otomobil almak isteyenler için Renault tarafından cazip seçenekler sunuluyor. Firma, tüm müşterilere, tüm modellerde fiyat avantajı sunma kararı almış durumda. Bu avantajları değerlendiren müşteriler, uygun maliyetlerle otomobil sahibi olma imkanı elde ediyorlar. Ancak en ucuz otomobilde Renault’un teklifi, araba almayı düşünmeyenleri bile ikna edecek düzeyde.

TALİANT MODELİNDE AVANTAJLI FİYAT İMKANI!

Renault’un Türkiye’de satışa sunduğu otomobiller arasında yapılan fiyat incelemesinde en uygun fiyatlı modelin Renault Taliant olduğu görülüyor. Firma, Taliant’ın en temel versiyonu için 813.000 TL gibi bir fiyat açıkladı. Bununla birlikte, Renault sadece fiyat avantajı sunmaktan daha fazlasını yapmaktadır.

PEŞİN ÖDEME ŞARTI OLMAYANLARA 250.000 TL KREDİ DESTEĞİ!

Renault Taliant satın almak için peşin ödeme yapma imkanı olmayan müşterilere büyük bir avantaj sunmaktadır. Firma, müşterilere 250.000 TL kredi desteği sağlamakta ve bu tutarı otomobilin fiyatından düşmektedir. Müşteriler, çekilen krediyi 12 ay vadeli olarak Renault Finans’a aylık ödemeler şeklinde geri ödemektedirler. Bu sayede, sıfır kilometre araç sahibi olmak daha cazip hale gelmektedir.

Renault'tan Eylül indiriminde en ucuz modele özel 250.000 TL kredi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.