EkonomiGenelTürkiye

Kamu Bankaları İş İlanı: 2.562 Banka Memuru Alımı! KPSS’siz

Kamu Bankalarında İş İlanları

Ziraat Bankası ve Vakıfbank, Ekim ve Kasım aylarında kamu bankası memur alımı ilanları yayımladı. Şubelerde ve Genel Müdürlüklerde çalıştırılmak üzere banka memurları alımı yapılacak. İlanlara göre Ziraat Bankası 577, Vakıfbank ise 1.985 olmak üzere toplamda 2.562 banka memuru alımı yapılacak. İlanın detayları Kamupersonelialim.com yazar ekibi tarafından aktarıldı.

Personel Alımı İlanları

Ziraat Katılım Bankası 412 Kamu Personel Alımı

Ziraat Katılım Bankası, Resmi Gazete üzerinde yayımlanan ilana göre farklı branşlarda toplamda 412 personel alımı yapacak. Alımlar, 250 servis görevlisi, 150 uzman yardımcısı ve 12 müfettiş pozisyonunda gerçekleştirilecek. Her bir pozisyon için başvuruların farklı şehirlerden kabul edileceği belirtildi. Tüm ilanlara anlık olarak erişmek için aşağıdaki cep uygulamamızı indirebilirsiniz.

KPSS şartı olmadan yapılacak olan bu ilana başvuruların 24 Ekim 2023 tarihine kadar kabul edildiği duyuruldu. Başvurular online olarak kabul ediliyor ve şahsen ya da posta yoluyla yapılan başvurular değerlendirme aşamasına alınmayacak. Başvuru detayları için tıklayınız.

Vakıfbank 1985 Kamu Personel Alımı

Vakıfbank tarafından yayımlanan ilanın detayları incelendiğinde, 200 müşteri iletişim merkezi memuru, 1.192 şube memuru, 1.052 idari işler memuru, 140 mühendis, 483 uzman yardımcısı, 5 hukuk mezunu, 110 müfettiş yardımcısı, 5 bilgisayar mühendisi ve 30 herhangi bir mühendislik bölümü mezunu personel alımı yapılacağı belirtiliyor. İlanlarda neredeyse her şube için atama yapılacağı ifade ediliyor. Başvurular ikamet şartı olmadan kabul edilmeye başlandı. Başvuru detayları ve başvuru ekranı için tıklayınız.

Ziraat Bankası 165 Memur Alımı

Ziraat Bankası, kendi bünyesinde müfettiş ve uzman yardımcısı alımı yapacak. Bölüm şartı aranmaksızın lisans mezunları başvuruda bulunabilecek. Son başvuru tarihi 10 Aralık 2023 olarak belirlendi. Başvuruları yapmak ve detayları öğrenmek için tıklayınız.

Kamu Bankaları İş İlanı: 2.562 Banka Memuru Alımı! KPSS'siz

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.