EkonomiGenelTürkiye

KTÜN ve MÜ KPSS 50 ile KPSS’siz Kamu Memur Alımı Şansı

Üniversite İş İlanları

Konya ve İstanbul İş İlanları

Resmi Gazete üzerinden sunulan bu ilanlara göre 9 kamu memuru alımı yapılacaktır. Bu alımlar farklı kadro ve pozisyonlarda gerçekleşecek ve daimi kadroda istihdamı sağlanacaktır.

Konya Teknik Üniversitesi İş İlanı

Mülakat şartı olmadan yapılacak olan bu alımlar için KPSS 50 taban puanı aranmaktadır. 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış olmanız gerekmektedir.

Üniversitenin Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde, 2 programcı, 1 programcı (önlisans), 1 mühendis ve 1 çözümleyici kadrolarında alım yapılacaktır.

Başvurmak isteyen adayların, Teknoloji Fakültesi veya Mühendislik Fakültelerinde okutulan bilgi sistemleri mühendisi, elektrik, elektronik mühendisliği, bilgisayar, enformatik, matematik, bilgisayar ve teknoloji ve bilişim sistemleri, yazılım mühendisliği, elektronik mühendisliği, bilişim sistemleri ve teknoloji bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

Programcı kadrosuna yapılacak olan alımlar için adayların bilgisayar programcılığı önlisans mezunu olmaları yeterlidir. Son başvuru tarihi 14 Ağustos 2023 olarak belirlenmiştir.

Detaylar için tıklayınız.

Marmara Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı

Marmara Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bünyesinde tam zamanlı olarak istihdam edilmek üzere 4 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacaktır. Alım süreci, kurum tarafından uygulanacak olan mülakat sınavı sonucunda gerçekleşecektir.

Adayların elektrik mühendisi, elektrik ve elektronik mühendisliği, endüstri mühendisliği, yazılım mühendisliği veya bilgisayar mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

En az 3 yıl mesleki tecrübeye sahip ve takım çalışmasına uyumlu olan adaylar arasından alım yapılacaktır.

Başvurular üniversitenin resmi internet sitesi üzerinden alınmaktadır ve son başvuru tarihi 18 Ağustos 2023’tür.

Detaylar için tıklayınız.

KTÜN ve MÜ KPSS 50 ile KPSS'siz Kamu Memur Alımı Şansı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.