EkonomiGenelTürkiye

ESK İŞKUR İle Kalıcı İşçi Alımı: Et ve Süt Kurumu İş İlanı

Daimi İşçi Alımı İş İlanları

Et ve Süt Kurumu İşçi Alımı İlanı ve Başvuru Koşulları

Et ve Süt Kurumu, bünyesinde çalıştırmak üzere Soğutmacı ve Havalandırmacı (İklimlendirme) işçileri alımı yapacağını duyurdu. Bu alım ilanı için KPSS şartı aranmamaktadır. Kuruma alınacak olan personeller, kurum tarafından gerçekleştirilecek kura sistemiyle belirlenecektir. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak, ilanın detaylarını bu haberimizde sizlere sunuyoruz.

Kamu İşçi Alımı Başvuru Koşulları

Bu ilana başvuracak adayların, lise düzeyinde Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme bölümü mezunu ya da ön lisans mezunu olmaları gerekmektedir. Önlisans mezunlarından ise İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi alanında mezun olmaları istenmektedir.

İlanın yayınlandığı tarihte 18 yaşını doldurmuş ve 35 yaşını henüz tamamlamamış adaylar alım için başvuru yapabileceklerdir.

Başvuracak adayların, Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olmaları ve kamu haklarından mahrum olmamaları gerekmektedir. Ayrıca başvuran adayların, sabıka kaydının bulunmaması da talep edilmektedir.

Bu ilan için başvuruda bulunacak olan kadın ve erkek adayların, erkek adayların ilanın yayınlanma tarihi itibarıyla askerlik görevini tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Personel Alımı Başvuru Şekli ve Tarihi

Et ve Süt Kurumu Erzurum Kombina Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilana başvurular, 30 Ekim 2023 tarihi itibarıyla kabul edilmeye başlanmıştır. Daimi kadroda yapılacak olan alım için son başvuru tarihi ise 3 Kasım 2023 olarak belirlenmiştir. Yukarıda belirtilen koşulları sağlayan adaylar, başvurularını İŞKUR e-şube aracılığıyla çevrim içi sistemden online olarak gerçekleştireceklerdir.

Aynı zamanda ALO-170 hattını arayarak veya bulundukları ildeki hizmet noktalarına şahsen başvuru yapabilirler. Posta yoluyla yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. İŞKUR iş ilan numarası: 00007891070.

İşe alınacak personeller, 8 Kasım 2023 tarihinde kurum tarafından gerçekleştirilecek kura sistemiyle belirlenecektir. Kura çekimi sonucunda ismi çıkan adaylar, sözlü ve uygulamalı olmak üzere iki aşamalı bir sınava tabi tutulacaklardır. Sınavı başarıyla geçen adaylardan, tehlike sınıfında çalışabilme ve bulaşıcı hastalığı olmadığına dair sağlık raporu talep edilecektir.

ESK İŞKUR İle Kalıcı İşçi Alımı: Et ve Süt Kurumu İş İlanı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.