EkonomiGenelTürkiye

LPG Otogaz Fiyatları İstanbul, Ankara, İzmir’de Zamlandı

Akaryakıt Zamları: LPG Otogaz Fiyatları Arttı, İller Arası Fiyat Farkları Belirlendi

LPG Otogaz Ne Kadar Zamlandı?
Türkiye’de akaryakıt sektöründeki sürekli zam haberleri, vatandaşları oldukça rahatsız etmeye devam ediyor. Son zam ise dün gece yarısında LPG otogaza yapıldı. LPG’li araç kullanan sürücülerin yakıt maliyetleri daha da artmış durumda. Yeni LPG otogaz fiyatlarının ne olacağı ise merak konusu.

Dün tüm gün boyunca LPG otogaz için zam haberleri kamuoyuna yansıdı. Zam miktarının 2 TL olacağı iddia edildi. Gece yarısından itibaren ise pompa fiyatlarına yansıyan zamlı fiyatlar, net olarak 2,03 TL olduğu görüldü. Yeni fiyatlarla birlikte LPG otogaz satışlarına başlandı ve iller arasında fiyat farkları belirlendi. BP ve Petrol Ofisi istasyonlarında LPG otogaz fiyatları güncellendi.

Petrol Ofisi LPG Otogaz Fiyatları!
Petrol Ofisi’ne ait benzin istasyonlarında ise dün gece yarısından itibaren LPG otogaz fiyatları yenilendi. Yenilenen fiyatlarla birlikte satışlar devam ediyor. Verilere göre, Petrol Ofisi akaryakıt istasyonlarında LPG otogazın litre fiyatı İstanbul’da 16,38 TL, Ankara’da 16,29 TL ve İzmir’de ise 16 TL oldu. Bu fiyatlar, yeni bir zama kadar Petrol Ofisi istasyonlarında geçerli olacak.

BP LPG Otogaz Fiyatları!
BP akaryakıt istasyonlarında da LPG otogaz için yeni fiyatlar belirlendi. İstanbul’da LPG otogazın litre fiyatı 16,33 TL, Ankara’da 16,41 TL ve İzmir’de 16,08 TL oldu. BP akaryakıt istasyonları, bu fiyatlarla satış yapmayı sürdürüyor.

Akaryakıt Zamları Durdurulamıyor!
Son zam haberleriyle birlikte akaryakıt maliyetleri oldukça yükseldi. 1 Ağustos’ta motorine 1,07 TL, 25 Temmuz’da ise benzine 2,04 TL zam yapılmasının ardından, yeni akaryakıt zamlarının her an duyurulabileceği belirtiliyor.

(Author: SEO Expert, High-End Copywriter)

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.