EkonomiGenelTürkiye

KPSS 50 ile 35 Zabıta Memuru Alımı Kamu Kurumu Tarafından Gerçekleştirilecek.

Zabıta Memuru Alımı İş İlanları

Zabıta Memuru Alımı Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanlığı bünyesinde yapılmaktadır. Başkanlık, GİH hizmet sınıfında 8. derece kadroda istihdam edilmek üzere toplam 35 zabıta memuru alımı gerçekleştirecektir. Alım ilanına en az önlisans mezunları başvuru yapabilecektir. Ayrıca, başvuruda bulunmayı düşünen adayların aktif olarak araç kullanabilme yeteneğine sahip olmaları ve B sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları gerekmektedir. Kamupersonelialim.com olarak, alımla ilgili gereken detayları sizlere sunmaktayız.

Zabıta Alımı Başvuru Kriterleri

10 zabıta memuru alımı, Yerel Yönetimler lisans bölümü mezunlarından seçilecektir. Diğer taraftan, 25 zabıta memuru alımı Önlisans Mahalli İdareler, Mahalli İdareler (Zabıta) veya Yerel Yönetimler bölümü mezunlarından gerçekleştirilecektir.

KPSS Şartı

2022 yılında ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Kamu Personel Seçme Sınavı’na katılmış olmanız gerekmektedir. Önlisans programından başvuru yapacak adayların P – 93 puan türünde en az 50 taban puan almış olması beklenirken, lisans programından başvuru yapacak adayların ise P – 3 puan türünde minimum 50 taban puan almış olması gerekmektedir.

Belediye Personel Alımı Başvuru Şekli ve Tarihi

Gaziantep iş ilanları kategorisinde yayımlanan ilana başvurular, 4 Aralık 2023 tarihinden itibaren başlayacak. Belirtilen şartları karşılayan adaylar için son başvuru tarihi ise 8 Aralık 2023 olarak ilan edilmiştir.

Adayların başvurularını şahsen Belediye Başkanlığı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne yapmaları gerekmektedir. Boy ve kilo ölçümünün belediye tarafından yapılacağı belirtildiği için başvurular sadece şahsen kabul edilecektir. Mail veya posta yoluyla yapılan başvurular geçerli sayılmayacaktır.

Başvuru kılavuzu için tıklayınız.

KPSS 50 ile 35 Zabıta Memuru Alımı Kamu Kurumu Tarafından Gerçekleştirilecek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.