EkonomiGenelTürkiye

Yapı Kredi’den Can Simidi Kredisi: Acil Nakde Sıkışanlar İçin 15.000 TL Trink Nakit Avans!

Acil nakde sıkışana Yapı Kredi’den can simidi kredisi! Faizsiz masrafsız 15.000 TL trink nakit avans

Yükselen enflasyon nedeniyle vatandaşların maaşları yetmiyor

Yükselen enflasyon büyük bir zam yağmuruna neden olurken artan fiyatlar vatandaşların maaşları ile ay sonunu getirmesini zorlaştırmıştır. Ayrıca yükselen kredi faiz oranları nedeniyle bankalardan kredi çekmek daha da zor hale gelmiştir.

Yapı Kredi Bankası can suyu niteliğindeki kredi fırsatı

Yapı Kredi Bankası, zor durumda olan vatandaşlara destek olmak amacıyla can suyu niteliğinde bir kredi fırsatı sunmaktadır. Özellikle Yapı Kredi Bankası’na yeni müşteri olan kişiler için faizsiz ve masrafsız 15.000 TL nakit avans verileceği açıklanmıştır.

Yapı Kredi Bankası faizsiz taksitli nakit avans kampanyası!

Türkiye’nin önde gelen özel bankaları arasında yer alan Yapı Kredi Bankası, yeni kampanyası ile dikkat çekmektedir. 1 – 31 Ekim 2023 tarihleri arasında Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirerek Yapı Kredi müşterisi olan kişilere 15.000 TL’ye kadar faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sunulmaktadır.

Kampanya detayları

Kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler, Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirdikten sonra “Yapı Kredi Müşterisi Ol” adımını takip ederek süreci tamamlayabilir. Ancak bu süreç tamamlanmadığı takdirde faizsiz taksitli nakit avans fırsatından yararlanılamaz.

Yapı Kredi Mobil uygulaması üzerinden müşteri olan kişiler, başvurudan sonra 15 gün içinde bireysel kredi kartı başvurusu yaparak onay alırlarsa faizsiz taksitli nakit avansı kullanabilirler.

Kampanya şartları

Kredi kartı başvurusu onaylandıktan sonra, kampanya tanımlamaları 7 gün içinde yapılır. Kampanya tanımlamaları yapıldıktan sonra 15 Kasım 2023’e kadar faizsiz taksitli nakit avans fırsatından yararlanılabilir.

Kampanya kapsamında sadece bir kez faizsiz taksitli nakit avans çekilebilir. Maksimum avans tutarı 15.000 TL olup, sadece 6 aylık vade için geçerlidir.

Nakit avans işlemi nasıl yapılır?

Yararlanan kişiler nakit avans işlemini cep telefonlarında bulunan mobil şube uygulaması üzerinden gerçekleştirebilirler. Bu şekilde masrafsız ve faizsiz bir şekilde nakit avans çekimi yapılabilmektedir.

Yapı Kredi'den Can Simidi Kredisi: Acil Nakde Sıkışanlar İçin 15.000 TL Trink Nakit Avans!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.