EkonomiGenelTürkiye

SPK 66 Tecrübesiz Kamu Personel Alımları

Tecrübesiz Personel Alımı İş İlanı

SEO Başlığı: Tecrübesiz Personel Alımı İş İlanı – KPSS Şartları ve Başvuru Detayları

Türkiye’nin önde gelen kamu kuruluşlarından biri olan Sermaye Piyasası Kurulu, bünyesinde istihdam etmek üzere tecrübesiz 66 kamu personeli alımı ilanını yayımladı. Bu ilan kapsamında kurumun merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere en az lise mezunu adaylara fırsat sunulacağı duyuruldu. Bu makalede, ilgili personel alım ilanının şartları ve başvuru detaylarına yer vereceğiz.

Alım Yapılacak Kadro Unvan ve Müracaat Nitelikleri

1. 43 Memur Alımı Başvuruları:

Memur alımı kadrosuna başvuru yapmak isteyen adayların, önlisans mezunu olmaları gerekmektedir. Ayrıca, bu kadroya başvuran adayların muhasebe ve uygulamaları programlarından mezun olmaları tercih edilmektedir. Lisans mezunlarının ise öncelikli olarak Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme veya İktisadi ve İdari Bilimler fakültelerinden mezun olmaları gerekmektedir.

2. 2 Arşivci Alımı:

Arşivci alımı için başvuracak olan adayların, lisans düzeyinde bilgi ve belge yönetimi bölümünden mezun olmaları gerekmektedir.

3. 1 Tekniker Alımı:

Tekniker alımı için başvuru yapacak adayların, bilgisayar destekli tasarım ve animasyon veya grafik tasarımı bölümlerinden önlisans düzeyinde mezun olmaları gerekmektedir.

4. 4 Teknisyen Alımı:

Bilişim teknolojileri veya bilgisayarla ilgili bölüm mezunu olan adaylardan 2’si lise veya dengi okullardan mezun olmalıdır. Diğer 2 personel ise inşaat teknolojisi, mobilya ve iç tasarım bölüm mezunları arasından seçilecektir.

5. 8 Güvenlik Görevlisi Alımı:

Bu kadroya başvuracak adaylardan, önlisans programlarından mezun olmaları şartı aranacaktır. Bununla birlikte, geçerlilik süresi devam eden silahlı özel güvenlik kartına sahip olmaları da zorunludur.

6. 4 Şoför Alımı:

Şoför alımı için lise veya dengi okullardan mezun olan adaylar arasından seçim yapılacaktır. Ayrıca, en az 5 yıldır B sınıfı sürücü belgesine sahip olma şartı da aranmaktadır.

7. 4 Temizlik Personeli Alımı:

Önlisans veya dengi okullardan mezun olan adaylar, temizlik hizmetleri için değerlendirmeye alınacak ve yeni personel alımları gerçekleştirilecektir.

Personel Alımı İlanına Başvurular Nasıl Yapılacak?

Personel alımı ilanına başvurular için adayların Türkiye genelindeki 81 şehirden başvuru yapabileceklerini belirtmek isteriz. Başvuruların 18 Ekim 2023 tarihinden itibaren başladığı ve 1 Kasım 2023 tarihinde sona ereceği önemle duyurulmuştur. Başvurularınızı e-Devlet üzerinden Sermaye Piyasası Kurulu – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden online olarak gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

SPK 66 Tecrübesiz Kamu Personel Alımları

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.