EkonomiGenelTürkiye

Kamu Kurumlarına 1011 Yeni İşçi, Memur ve Kamu Personeli Alımı

Kamu Kurumları İşçi Alımı, Memur Alımı ve Kamu Personeli Alımı İlanları

Kamu kurumları tarafından yayınlanan ilanlara dair başvuru ayrıntıları paylaşıldı. Bu ilanlar arasında Sağlık Bakanlığı, Üniversite ve Belediye iş ilanları bulunuyor. Her bir ilanın farklı başvuru yöntemleri ve şartları olduğu için dikkatlice incelenmeleri gerekmektedir. İlgili linklere haber içerisinde yer verilmiştir.

Kadıköy Belediyesi Düz Memur Alımı, Zabıta Alımı ve Tahsildar Alımı Kılavuzu

Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü İstanbul Kadıköy Belediye Başkanlığına toplamda 32 kamu personel alımı ilanı yayınlamıştır. Alımlar farklı branşlar için farklı eğitim düzeyleri ve şartlar talep etmektedir. Zabıta memuru alımı ilanında boy ve kilo ölçümü yapılacak. Başvurular 81 şehirden kabul edilmektedir.

Büyükşehir Belediyesi İş İlanları

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 2 farklı kadroda memur alımı yapacağını duyurmuştur. Başvuru yapabilmek için 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan alınması gerekmektedir. Önlisans ve lisans mezunlarından alımlar için belirlenen puan türü önlisans mezunları için P-93, lisans mezunları için ise P-3’tür.

Sağlık Bakanlığı İş İlanları

Sağlık Bakanlığı, yeni atanacak memurlar için kura usulüyle farklı pozisyonlarda ve branşlarda alım yapacağını duyurmuştur. Alımlar, Sağlık Bakanlığı ve bakanlığa bağlı diğer kamu kurumlarında istihdam edilmek üzere gerçekleştirilecektir.

Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kamu Personel Alımı

Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 7 işçi alımı yapacağını duyurmuştur. Başvurular için adayların KPSS’den en az 60 puan alması gerekmektedir. Lise, önlisans ve lisans mezunları için uygun kadrolar bulunmaktadır. İlana dair detaylar haber içerisinde yer almaktadır.

Sözleşmeli Personel Alımı İş İlanları

Ankara Üniversitesi, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve Tıp Fakültesi Hastanelerinde istihdam etmek üzere toplamda 4 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurmuştur. Alımlar için yerleştirilecek personellerin bir çözümleyici (A Grubu), iki çözümleyici (B Grubu) ve bir programcı olması gerekmektedir. Türkiye’nin herhangi bir yerinde ikamet etme şartı bulunmamaktadır.

Sağlık Bakanlığı için tıklayın.

Ankara Büyükşehir Belediye için tıklayın.

Ankara Üniversitesi için tıklayın.

Kadıköy Belediyesi için tıklayın.

Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi için tıklayın.

Kamu Kurumlarına 1011 Yeni İşçi, Memur ve Kamu Personeli Alımı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.