EkonomiGenelTürkiye

Manisa Belediyesi 12 Kadrolu Şoför, İtfaiye Memuru ve İşçi İş İlanı

Belediye İş İlanları

Manisa Büyükşehir Belediyesi, işe alım yapmak için 1 elektrik teknisyeni, 8 şoför ve 9 itfaiye eri kadrosunda toplamda 12 personel alımı gerçekleştirecektir. Bu başvurular için KPSS şartı aranmayacak ve ilkokul, lise, önlisans ve lisans mezunları başvuruda bulunabilecektir.

Personel Alımı Başvuru Nitelikleri

Elektrik teknisyeni alımı: Daimi kadro için adayların alanlarında tecrübeli ve elektrik teknisyeni belgesine sahip olması gerekmektedir. Aynı zamanda herhangi bir bulaşıcı hastalık taşımayan, kronik rahatsızlığı bulunmayan ve sabıka kaydı olmayan adaylardan alım yapılacaktır.

Şoför alımı: Tanker kullanacak olan şoförler için başvuran adayların en az 20 yaşını tamamlamış olması ve 51 yaşını aşmamış olması gerekmektedir. İŞKUR’a kayıt yaptırmış olmak ve bedensel veya ruhsal bir engeli olmamak da gerekmektedir. Aynı zamanda aktif olarak araç kullanabilen ve D veya E sınıfı sürücü belgesine sahip olan adaylardan alım yapılacaktır. SRC – 2, SRC – 4 ve psikoteknik belgeleri de başvurular arasında istenecektir.

İtfaiye eri alımı: Sivil savunma veya itfaiyecilik bölümü mezunu olan adaylardan alım yapılacaktır. 35 yaşını aşmamış olmanız ve askerlik görevinizi tamamlamış olmanız gerekmektedir. C veya E sınıfı sürücü belgesi istenmektedir.

İşçi Alımı Başvuruları Nasıl ve Hangi Tarihlerde Yapılacak?

Manisa iş ilanları kategorisinde Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan BESOT tarafından yapılacak olan alımlar için başvurular 21 Ağustos 2023 tarihinden itibaren kabul edilmeye başlanmıştır. Son başvuru tarihi 25 Ağustos 2023 olup başvurularınızı online olarak tamamlamak için aşağıdaki başvuru adresini kullanmanız gerekmektedir.

Başvuru adresi: cv.manisa.bel.tr

Manisa Belediyesi 12 Kadrolu Şoför, İtfaiye Memuru ve İşçi İş İlanı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.