EkonomiGenelTürkiye

Emekliye Özel: 2 Banka 80.000 TL Ödeme Yapıyor! T.C Kimlik Numaranızla Hemen Alabilirsiniz.

Emeklilere Özel PTT ve Ziraat Bankası Kredi Kampanyalarıyla Nakit Desteği

İki bankadan açıklama yapıldı. Ziraat Bankası ve PTT Bank müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. 80.000 TL’ye kadar nakit kredi desteği oluşturuluyor. Peki, kredi başvurusu için hangi koşullar aranıyor? Bankadan aranan tek koşul açıklandı…

PTT ve Ziraat Bankası harekete geçti. Emekli olan vatandaşlara 80.000 TL’ye kadar kredi fırsatı oluşturuldu. Maaşını PTT veya Ziraat Bankası’ndan alıyor olmak ise tek koşul olarak belirtildi. Maaş müşterisi olan vatandaşlar 80.000 TL finansman desteğini anında alacaklar.

PTT Kredi Başvurusu için İşlemler Nasıl Yapılır?

PTT, Aktif Bank ile işbirliği yaparak kredi kampanyası oluşturdu. Banka müşterisi olan emeklilere ihtiyaç kredisi sağlanıyor. Başvurular hızlı bir şekilde PTT üzerinden gerçekleştiriliyor. Ayrıca SMS kampanyası ile de kredi başvurusu yapabilirsiniz. PTT’ye boşluk bırakarak TC kimlik numaranızı yazıp 5030’a göndermeniz durumunda krediniz onaylanacak ve hesabınıza hızlı bir şekilde aktarılacaktır. Krediden yararlanabilmeniz için tek gereklilik, maaşınızın PTT’den alınmasıdır.

Ziraat Bankası Kredi Kampanyası Detayları Nelerdir?

Ziraat Bankası, emeklilerin maaş bankası olması durumunda 80.000 TL kredi kampanyasını sürdürüyor. Ziraat Bankası müşterilerine mobil bankacılık, Ziraat Bankası internet sitesi, ATM’ler veya şubeler aracılığıyla özel kampanyalar sunulmaktadır.

Hem PTT hem de Ziraat Bankası, emekli müşterilerine özel kampanyalarla mali yüklerini hafifletmektedir. Geri ödeme kolaylığı sağlayan bankalar, ekonomik özgürlüklerini elde etmek isteyen emeklilere maaş müşterisi olmaları durumunda 80.000 TL’ye kadar finansman imkanı sunmaktadır.

Emekliye Özel: 2 Banka 80.000 TL Ödeme Yapıyor! T.C Kimlik Numaranızla Hemen Alabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.