EkonomiGenelTürkiye

“Garanti BBVA Hesap Sahiplerine Geceyarısında Müjde! Mobil Başvuruda Anında Geri Ödemesiz 1.000 TL Hediye”

Garanti Bankası Yeni Kampanyasıyla 1.000 TL Hediye Ediyor!

BAŞVURAN HERKESE 1.000 TL VERİLECEK

Garanti Bankası, müşterilerine özel yaptığı son dakika duyurusuyla dikkatleri üzerine çekti. Yapılan duyuruda, başvuran her müşteriye anında 1.000 TL hediye edileceği belirtildi. Bu kampanyadan yararlanmak için şubeye gitmeye gerek yok. Sadece kredi kartı başvurusu yaparak 1.000 TL’yi hemen kazanabilirsiniz. Hediye, geri ödemesiz olarak verilecektir. Kampanya hakkında ayrıntılı bilgiler ve son başvuru tarihi ise aşağıda yer almaktadır.

Kredi Kartı Başvurusu Yapın, 1.000 TL Kazanın!

Garanti Bankası’nın yeni kampanyasından yararlanmak için, kredi kartı başvurusu yapmanız yeterlidir. Onaylanan kredi kartınızla 1.000 TL ve üzeri ilk harcamanızda 1.000 TL bonus kazanabilirsiniz. Ayrıca, taksitli nakit avans olarak da 10 bin TL’ye kadar para çekebilirsiniz. Başvuru yapmak için bir şubeye gitmenize gerek yok, online platformlardan da başvurularınızı yapabilirsiniz.

Son Başvuru Tarihi: 30 Ekim

Kampanyaya katılmak için son başvuru tarihi 30 Ekim’dir. Bu tarihe kadar Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip Garanti BBVA müşterisi olan ve Bonus kredi kartı veya Money Bonus kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler, ilgili kartlarıyla 20 Mayıs’a kadar yapacakları tek seferde 1.000 TL ve üzeri ilk harcamada 1.000 TL bonus kazanma şansına sahip olacaklardır. Başvurularınızı Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr ve moneybonus.com.tr üzerinden yapabilirsiniz.

Kampanyanın Ayrıntıları

Garanti Bankası, Ekim ayı için özel kampanyalarını duyurdu. Kampanya kapsamında yapacağınız harcamalar sonucunda toplamda 1.000 TL hediye para kazanabilirsiniz. Kampanyaya katılmak için aşağıdaki detaylara dikkat etmelisiniz:

– Kampanya yalnızca 1-31 Ekim tarihleri arasında Garanti BBVA dijital kanallarından temassız müşteri olan ve Bonus kredi kartı veya Money Bonus kredi kartı başvurusu onaylanan kişilere açıktır.

– Başvurularınızı Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr ve moneybonus.com.tr üzerinden yapmalısınız.

– Kampanya, Garanti BBVA Bonus’lar, Money Bonus başvurularını kapsamaktadır. Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kampanyaya dahil değildir.

– Kampanyadan personel kartları ve sanal kartlar da faydalanabilir.

– Kazandığınız bonuslar, 25 Kasım – 25 Aralık 2023 tarihleri arasında kullanılabilir. Bonuslar, en çok kazanım sağladığınız kartınıza yüklenecektir.

– Kullanılmayan bonuslar, 26 Aralık 2023 tarihinde geri alınacaktır.

– Bir müşteri, kampanya bazında en fazla 1.000 TL bonus kazanabilir.

– Kampanya, düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, nakit avans işlemleri ve bonus kullanımları için geçerli değildir.

– Kampanya, internet üzerinden yapılan harcamaları da kapsar. Ancak, internet sitelerinin cüzdanlarında yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.

Eğer Garanti Bankası müşterisi değilseniz, bu harika fırsatı kaçırmamak için hemen kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Başvurunuzu gerçekleştirdikten sonra, anında 1.000 TL’ye kadar hediye para kazanma şansına sahip olacaksınız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.