EkonomiGenelTürkiye

TİSKİ’den 124 Yeni Personel Alımı İlanı

Su ve Kanalizasyon İdaresi İlanı: Trabzon’da Yeni İş İmkanları

Trabzon Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, bünyesinde istihdam etmek üzere farklı kadrolarda yeni personel alımı yapılacağını duyurdu. Bu alımlar kapsamında 7 operatör, 96 beden işçisi, 16 şoför, 2 makine teknisyeni ve 3 elektrik teknisyeni pozisyonlarına 124 kişilik bir kadro oluşturulacak.

KPSS şartı olmadan gerçekleşecek bu alımlar için başvuru yapacak adaylar, kurum tarafından yapılacak sözlü ve uygulamalı sınav sonucuna göre belirlenecektir. Ancak, 96 beden işçisi alımı için kura işlemi uygulanacak ve alımlar bu şekilde gerçekleştirilecektir.

Beden işçisi pozisyonu dışındaki diğer kadrolar için adaylar mülakat sınavına katılacak, beden işçisi kadrosuna başvuru yapacak adaylar ise mülakatsız olarak işe alınacaktır.

Kamu İşçi Alımı İlanı Başvuru Tarihleri

Bu Trabzon iş ilanları için başvurular, 7 Ağustos 2023 Pazartesi günü itibarıyla başlayacaktır. Başvurular, 11 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek ve şartları sağlayan adaylar, başvurularını Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olan Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketi’nin resmi internet adresi üzerinden yapmaları gerekmektedir.

Başvuru esnasında adayın, istenilen belgeleri eksiksiz olarak teslim etmesi gerekmektedir. Başvuru belgelerinde eksik veya yanıltıcı bilgi bulunan adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Başvuruların incelenmesi sonucunda şartları sağlayan adayların listesi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet adresinde yayınlanacak ve listede adı bulunan adaylar mülakat sınavına katılmaya hak kazanacaktır.

İşçi Alımı Başvuru Şartları

Başvurular en az ilkokul mezunu adaylar tarafından yapılabilirken, lise, önlisans ve lisans mezunlarına da uygun kadrolarda alım yapılacaktır. Bu alımlar Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına yöneliktir ve başvuru yapacak adayların sabıka kaydının olmaması, arşiv ve güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç alması, medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olması ve kamu haklarından yoksun olmaması gerekmektedir.

TİSKİ'den 124 Yeni Personel Alımı İlanı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.