EkonomiGenelTürkiye

Asgari ücretliye Sürpriz Promosyon Müjdesi – Son Dakika: 145000 TL Trink Yatacak

Asgari ücretliye SÜRPRİZ promosyon müjdesi SON DAKİKA duyuruldu! 145000 TL trink yatacak – Enflasyon oranlarının artmasıyla birlikte asgari ücretli çalışanlar ve emekliler gibi düşük gelirli kişiler zor durumda kalmıştır.

Asgari Ücretliye Promosyon Haberi

Süreç içerisinde, hükümetin zam haberinin yanı sıra, bankaların promosyon kararları da önemli bir konu haline gelmiştir. Özel sektör çalışanları için de maaş promosyonu söylentileri ortaya çıkmıştır. Asgari ücretli çalışanlara yönelik, şirketler ve bankalar arasında imzalanan promosyon sözleşmeleri ile ilgili bir haber de Ankara’dan gelmiştir.

ASGARİ ÜCRETLİYE PROMOSYON VAR MI, NE KADAR?

Asgari ücretle çalışanlara yönelik olarak, özel bankalar promosyon ödemelerine başlamıştır. Emekli maaşları ve memur promosyonları için belirli miktarlar açıklanırken, bir demir çelik fabrikası ile özel bir banka arasında asgari ücretli çalışanlara yönelik promosyon anlaşması imzalanmıştır.

Fabrikada çalışan her bir işçiye, sözleşme kapsamında 14 bin TL’lik promosyon ödemesi yapılacağı belirtilmektedir. Bu miktar, nakit olarak tek seferde hesaplara yatırılacaktır. İşçiler de karşılığında, 3 yıl boyunca maaşlarını aynı bankadan alma sözü vereceklerdir.

ASGARİ ÜCRETLİYE PROMOSYON NE ZAMAN VERİLECEK?

Özel bankalar ve şirketler arasında promosyon konusunda görüşmeler devam etmektedir. En az 10 çalışanı bulunan şirketlerle yapılan pazarlıklar sonucunda rakamlar belirlenmektedir. Özel bankalar, promosyon konusunda son derece titiz bir çalışma yaparken, işverenlerden 3 yıl boyunca asgari çalışan sayısı garantisi istedikleri belirtilmektedir.

Asgari ücretliye Sürpriz Promosyon Müjdesi - Son Dakika: 145000 TL Trink Yatacak

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.