EkonomiGenelTürkiye

Halkbank Promosyon 2023 Sözleşmesi: En Yüksek Maaş Promosyonu Eylül’de 25.000 TL Olacak.

**Halkbank Promosyon 2023 Sözleşmesi Güncellendi! Eylül’de 25.000 TL ile En Yüksek Maaş Promosyonu Sunulacak**

Halkbank, promosyon anlaşmasını güncelledi ve en yüksek maaş promosyonu Eylül ayında 25.000 TL olarak belirlendi. Bu haberi bekleyen milyonlarca çalışan ve emekli için sevindirici bir müjde niteliği taşıyor.

**Promosyon Tutarlarında Artış Yaşandı**

Emekliler ve memurlar, bankaların promosyon tutarlarını arttırmaları için çaba gösterirken, beklenen müjde sonunda geldi. Özellikle memurların promosyon miktarlarında ciddi bir artış yaşandı. Ancak, emeklilerin yüksek maaş zammı beklentisi karşılanamadığı için promosyon tutarlarında büyük bir artış yaşanmadı. En yüksek promosyon miktarı yine ek ödemelerle birlikte 10.000 TL seviyesinde kalmıştı.

**Halkbank Promosyon Anlaşması İmzaladı ve Promosyonu 25.000 TL’ye Yükseltti**

Özel bankaların promosyon yarışında rakamları arttırmasıyla birlikte kamu bankaları da adım adım yükseldi. Özellikle kamuya ait kurumlar ve belediyeler arasında imzalanan anlaşmalarda promosyon miktarı yükseldi. Belediye işçilerinin maaşlarında yapılan rekor artışlar, bankaları da harekete geçirdi.

Bu anlaşmalardan biri ise Menemen Belediyesi ile Halkbank arasında gerçekleşti. Menemen Belediyesi’nin yaptığı açıklamada, “Değerli belediye çalışanlarımızın maaş promosyon sürecini bugün sonlandırıyoruz. Hayırlı olsun. Çalışanlarımıza, mesai arkadaşlarımıza bayramlaşma törenimizde verdiğimiz sözü bugün imzaladığımız 3 yıllık kontratla yerine getiriyoruz. Sağlıkla harcamalarını yapmalarını diliyorum. Halkbank ailesine ilgi ve alakaları için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verilerek, Eylül ayında 25.000 TL tutarının yatırılacağı duyuruldu.

**Halkbank Emekli Maaş Promosyonu Ne Kadar?**

Halkbank, emeklilere yönelik maaş promosyonu için ise beklenen güncellemeyi yapmadı. Promosyon tutarları aşağıdaki gibi belirlendi:

– 3.500 TL’nin altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL
– 3.500 TL ile 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL
– 7.500 TL ile 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL
– 10.000 TL’nin üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL

Emekliler, düşük kalan maaşları nedeniyle en azından kamu bankalarından kendilerine maddi destek sağlanması ve yüksek promosyon verilmesi talebinde bulunuyorlar.

Halkbank Promosyon 2023 Sözleşmesi: En Yüksek Maaş Promosyonu Eylül'de 25.000 TL Olacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.