EkonomiGenelTürkiye

Emekli ve çalışanlara 13.000 TL geri ödemesiz ödeme yapılıyor!

Emekliye ve Kamu Çalışanına Bankalardan Promosyonlar Artarak Verilmeye Devam Ediyor

Temmuz ayı itibariyle emekli ve kamu çalışanları, yeni zamlı maaşlarını hesaplarına atmaya başladı. Ayrıca, promosyon imkanları da bu dönemde art arda duyuruldu. Özellikle emekli vatandaşlar için yapılan promosyon ödemeleri, bir rahatlama sağladı. Sabah ise emekli vatandaşlara güzel bir haber daha geldi. IBAN numaraları üzerinden, geri ödemesiz olarak tam 13.000 TL para yatırıldığı açıklandı. İşte emekliye ve çalışana sağlanan 13.000 TL ödeme koşulları ve detayları…

13.000 TL Promosyon Ödemesi Emekli ve Kamu Çalışanına Sunuluyor

Bankalar, emekli ve kamu çalışanları için promosyon ödemelerine devam ediyor. Temmuz ayındaki zam sonrasında bankalar harekete geçti ve ardı ardına promosyon duyuruları gelmeye başladı. Bugün, yine bir promosyon açıklaması yapıldı. Maaşlarını bankaya taşıyan vatandaşlara 13.000 TL tutarında promosyon verileceği duyuruldu. Bu promosyon ödemesini almak isteyen vatandaşların, yeni sözleşme imzalamaları gerekiyor. Promosyon ödemesi, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci tarafından yapılacak. Halkbank ile yapılan anlaşma sonucunda, IBAN numarası bildiren emekli ve kamu çalışanlarına, 13.150 TL tutarında tek seferde promosyon ödemesi yapılacak. Bu konu, belediye personeline yapılan bir duyuru ile açıklandı. Ödemeler banka üzerinden çekilebilecektir.

3 yıllık anlaşma sonrasında, emekli ve kamu çalışanlarına sadece 13.000 TL nakit promosyon desteklenmiyor. Aynı zamanda, banka kredi kartı kullanımlarına ve banka bireysel işlemlerine pek çok avantajlı imkan da sağlanmaktadır.

Emekli ve çalışanlara 13.000 TL geri ödemesiz ödeme yapılıyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.