EkonomiGenelTürkiye

Emeklilere 3 Günde 17.500 TL Yatıyor: İş Bankası Rekor Promosyonu

İş Bankası Emekli Promosyonu: 17.500 TL Nakit Destek!

Türkiye İş Bankası, milyonlarca SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi için tamı tamına 17.500 TL promosyon ödemesi sunmaktadır. İş Bankası’nın yeni promosyon kampanyası kapsamında başvuruları sadece iş cep uygulaması üzerinden yapıldığında kabul edilecektir. İşte İş Bankası’nın yeni emekli promosyon kampanyası ile ilgili tüm detaylar…

İş Bankası’ndan Emeklilere Özel Promosyon Fırsatı!

Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan İş Bankası, emekli müşterilerine sunmuş olduğu avantajlı fırsatlarla dikkat çekmektedir. Ekim ayına özel olarak güncellenen emekli promosyon kampanyası ile İş Bankası, emeklilere tamı tamına 17.500 TL nakit destek sunmaktadır. Bu promosyon ödemeleri, başvurudan itibaren 3 gün içinde yapılacaktır. Başvurular için ise 15 Ekim tarihinden itibaren iş cep uygulamasını kullanabilirsiniz.

İş Bankası Emekli Promosyon Şartları

Türkiye İş Bankası’nın 30 Ekim 2023 tarihine kadar sürecek olan emekli promosyon kampanyası kapsamında ödemeler, başvuru yapıldığı gün içinde emekliye verilmektedir. Bu sayede şubeye gitmenize gerek kalmadan sadece mobil uygulama üzerinden başvurarak ödeme alabilirsiniz. Ayrıca İş Bankası, emekli müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını düşük faizli kredi desteği ile karşılamaktadır. Bu kampanya kapsamında, emeklilere 50.000 TL’ye kadar düşük faizli kredi imkanı sunulmaktadır. 36 ay vade fırsatı da sunulan avantajlar arasındadır. Üstelik İş Bankası’nın sağladığı promosyon desteğiyle birlikte ücretsiz havale ve EFT imkanları da sunulmaktadır. Bu fırsatları değerlendirmek için Ekim ayının sonuna kadar başvurunuzu yapmayı unutmayın!

Emeklilere 3 Günde 17.500 TL Yatıyor: İş Bankası Rekor Promosyonu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.