EkonomiGenelTürkiye

PlaySultan: PUBG Mobile UC İndirim Sezonu Şimdi Başlıyor!

Oyuncuları Sevindiren İndirimli PUBG Mobile UC Fırsatı PlaySultan’dan!

Mobil oyunlar arasında en bilinen oyunlardan biri olan Tencent Games’in yetkili satıcısı olan PlaySultan, oyunculara sürpriz bir indirimle PUBG Mobile UC fiyatlarında indirim sağlıyor.

Türkiye’nin En İyi Dijital Ürün Platformu: PlaySultan

PlaySultan, Türkiye’nin en tanınmış platformlarından biridir ve dijital ürünlerin ve dijital pinlerin ilk akıllara gelen adresidir. 14 yıllık tecrübesi ve güvenilir hizmet anlayışıyla hem yurt içinde hem de yurt dışında en çok tercih edilen platformlar arasında yer almaktadır. PlaySultan, dünyanın en popüler oyunlarından biri olan PUBG Mobile’ın oyun içi para birimi olan PUBG Mobile UC’nin yetkili satıcısıdır. Bu sınırlı süreli kampanyayı kaçırmamak için https://www.playsultan.com/pubg-mobile-uc adresini ziyaret etmeyi unutmayın!

İndirimli PUBG Mobile UC Sadece PlaySultan’da!

Tencent Games’in 9 Şubat 2018 tarihinde yayınladığı PUBG Mobile, çıktığı günden bu yana büyük bir ilgiyle karşılanmaktadır. Oyun, açık dünya battle royale (hayatta kalma) oyun moduyla ülkemizde ve dünyada en çok sevilen oyunlardan biridir. Bu kapsamlı ve başarılı oyunun mobil cihazlarda da oynanabilir olması, popülerliğinin en büyük sebeplerinden biridir.

PUBG Mobile, Sürekli Büyüyen Bir Oyuncu Kitlesiyle Gelişiyor

Battle Royale oyun denildiğinde akla ilk gelen oyunlardan biri olan PUBG Mobile, her geçen gün büyümeye ve oyuncu sayısını artırmaya devam ediyor. Oyun, sürekli güncellemeler ve etkinliklerle desteklenerek bu süreci devam ettiriyor. Mobil versiyonu olan PUBG Mobile, ana oyununu bile geride bırakarak dünya genelinde en çok oynanan oyunlar arasında üst sıralarda yer almaktadır.

Kozmetik İçeriklerle Görünümünüzü Kişiselleştirin

Oyunda birçok kozmetik seçenek sunulmaktadır. Kostümlerden silah kaplamalarına, araç kaplamalarından uçak kaplamalarına, paraşüt kaplamalarından daha fazlasına kadar çeşitli içeriklerle görünümünüzü özelleştirebilirsiniz. Bu kozmetik ürünler, oyun içinde size ekstra bir güç sağlamasa da diğer oyuncular arasında göze çarpan bir profil oluşturmanızı sağlar. Oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşımak için kozmetik ürünlerle görünümünüzü kişiselleştirebilirsiniz. Eğer PUBG Mobile UC satın almak isterseniz, en uygun ve güvenilir fiyatlarla PlaySultan üzerinden anında teslimatla satın alabilirsiniz. PUBG Mobile UC Fiyatı ile ilgili e-pinlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. PlaySultan’ın PUBG Mobile UC indirim kampanyası bitmeden bu fırsatı değerlendirmenizi öneririz!

PlaySultan: PUBG Mobile UC İndirim Sezonu Şimdi Başlıyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.