EkonomiGenelTürkiye

Zeytinburnu Belediyesi KPSS’siz 25 Temizlik Görevlisi İş İlanı

Belediye İş İlanları – Temizlik Görevlisi Alımları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Zeytinburnu Belediyesi EMEK A.Ş. tarafından açıklanan belediye iş ilanlarına göre, temizlik görevlisi kadrosunda istihdam için personel alımı yapılacaktır. KPSS şartı olmadan yapılacak bu alımlar için detaylar haberimizde yer almaktadır. İlanlara en az okur yazar düzeyinde olan adaylar başvurabilir. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak aşağıda yer alan detayları sunuyoruz.

Temizlik Personeli Alımı Müracaat Şartları

En az ilkokul mezunu veya okur yazar belgesine sahip olan adaylar başvurabilir.

Emekli olmayan ve emeklilik hakkı kazanmamış adaylar başvurabilir. Adaylar işin sürekliliğini sağlayabilmek için sağlık açısından uygun olmalıdır.

Gece ve gündüz vardiyalı çalışma koşullarına uyum sağlayabilen, sabıka kaydı olmayan adaylar başvurabilir.

Kurum tarafından yapılacak olan arşiv ve güvenlik soruşturmasında olumlu sonuç almanız ve medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmanız gerekmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olan erkek temizlik görevlisi adayları askerlikle ilişiği olmamalıdır.

Sosyal Güvenlik Kurumları tarafından emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığından faydalanmıyor olmanız istenmektedir.

Tercihen Zeytinburnu ilçesinde ikamet etmeniz beklenmektedir. Ancak, ilgili ilçede ikamet etmeyen adayların başvuruları da değerlendirilecektir.

İşçi Alımı Başvuruları ve Başvuru Tarihleri

Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanlara başvurular 25 Ağustos 2023 tarihi itibarıyla başlamıştır. Başvurularınızı 4 Eylül 2023 tarihine kadar tamamlamanız gerekmektedir. Başvurular şahsen Kazlıçeşme Mahallesi Abay Caddesi No:165 adresine yapılacaktır.

Şahsen yapılmayan başvurular değerlendirme aşamasına alınmayacaktır. Haftalık çalışma süresi 45 saat olarak belirlenmiştir. Bu ilanlar İstanbul iş ilanları kategorisinde sunulmaktadır.

Zeytinburnu Belediyesi KPSS’siz 25 Temizlik Görevlisi İş İlanı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.