EkonomiGenelTürkiye

İş Bankası, rekor promosyonuyla emeklilerin hesaplarına 17.000 TL yatırıyor!

SSK, Bağ-Kur ve memur emeklilerine İş Bankası tarafından sunulan 17.500 TL promosyon ödemesi herkesi heyecanlandırdı. İş Bankası’nın emekli promosyon kampanyası, iş cep uygulaması aracılığıyla yapılan başvuruları kabul ediyor. İşte İş Bankası emekli promosyon kampanyasıyla ilgili detaylar…

İş Bankası: Emeklilere Promosyon Fırsatı!

Türkiye’nin önde gelen bankalarından İş Bankası, müşterilerine sağladığı avantajlı fırsatlara devam ediyor. Emekli promosyon kampanyaları ile tercih edilen İş Bankası, Ekim ayına özel olarak güncelleme yaparak emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlara rekor bir promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Üstelik şubeye gitmeye gerek kalmadan, sadece iş cep uygulaması üzerinden bu promosyondan faydalanmak için başvuru yapabileceksiniz. İşlem süresi ise birkaç dakikadan daha kısa!

İş Bankası Emekli Promosyon Şartları…

İş Bankası, 30 Ekim 2023 tarihine kadar sürecek emekli promosyon kampanyasında ödemeleri aynı gün içinde yapacak. Bu sayede şubeye gitmeye ya da bekleme yapmaya gerek kalmadan, sadece mobil uygulama üzerinden başvuru yaparak promosyon ödemelerinizi alabileceksiniz.

İş Bankası ayrıca, emekli müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını da düşük faizli kredi desteği ile karşılamaktadır. Emekli kredisi kapsamında Türkiye İş Bankası’ndan 50.000 TL’ye kadar düşük faizli kredi kullanabilirsiniz. 36 ay vade fırsatından da yararlanabileceğinizi unutmayın. Üstelik İş Bankası, emeklilere sağladığı promosyon desteği yanında ücretsiz havale ve EFT imkanları da sunmaktadır. Bu fırsatları Ekim ayının sonuna kadar değerlendirmeyi unutmayın!

Bu fırsatlardan yararlanmak için müşteri temsilcinizle görüşebilir ya da İş Bankası resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Unutmayın, emekli promosyon kampanyasından faydalanmak için iş cep uygulaması aracılığıyla kolayca başvurunuzu yapabilirsiniz.

İş Bankası, rekor promosyonuyla emeklilerin hesaplarına 17.000 TL yatırıyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.