EkonomiGenelTürkiye

Migros’ta Etiketler Yarı Fiyatına! İndirim Kampanyasını Kaçırmayın!

**Migros Markette Ekim Ayına Özel İndirim Kampanyası Başladı**

## Migros, Alışveriş Tutkunlarına Özel İndirimler Sunuyor

Migros market, Türkiye’nin önde gelen market zincirlerinden biri olarak Ekim ayında oldukça konuşulacak bir indirim kampanyası başlattı. Tüketicileri sevindirecek olan bu kampanya kapsamında, birbirinden avantajlı indirimler ve cazip fiyatlar sunuluyor. Migros’un raflarında yer alan ürünlerde gerçekleştirilen indirimler, alışveriş yapmayı düşünenleri cezbediyor.

## Migros’ta Cazip İndirim Fırsatları!

Migros market, müşterilerine ekonomik alışveriş imkanı sunmak için sürekli olarak kampanyalar düzenlemektedir. Ekim ayı boyunca Migros’ta geçerli olan indirimli fiyat listesini sizler için derledik. Bu kampanya kapsamında, birçok temizlik ürününde büyük indirimler yer almaktadır. İşte Migros’ta ekim ayına özel olarak sunulan indirimli fiyatlar:

– Fairy Platinum Plus özel seri 46’lık tablet: 299,58 TL
– Finish quantum 50’li tablet: 220,13 TL
– Fairy Platinum Plus ultra tablet 33’lü: 161,58 TL
– Finish Classic jel 110 milim bulaşık makinesi deterjanı: 103,88 TL
– Finish Quantum H1a15’li tablet: 123,68 TL
– Turmepa jel bulaşık makinesi deterjanı 750 milim: 112,43 TL
– Finish hepsi bir arada 65’li tablet: 312,68 TL

Bu indirimli fiyatlarla temizlik ürünlerini Migros mağazalarında bulabilirsiniz. Unutmayın, stoklarla sınırlıdır!

## Migros’ta Ekmek İndirimi

Ekim ayı boyunca Migros markette dikkat çeken bir diğer kampanya ise ekmek indirimi oldu. Normalde 7,5 TL olan ekmeğin fiyatı, bu kampanya sayesinde 3,75 TL’ye düştü. Bu indirimden yararlanarak sofralarınızı şenlendirebilirsiniz. Ekmeğe %50 indirimle sahip olmak için Migros mağazalarını ziyaret etmeyi unutmayın!

## Migros Mağazalarında İndirimleri Kaçırmayın!

Migros market, tüketicilere ekmeği kadar temizlik ürünlerinde de cazip indirimler sunmaktadır. Migroskop katalogu ise aylık olarak yayınlanarak müşterilere alışveriş fırsatları sunmaktadır. Ekim ayına özel olarak temizlik ürünlerinde oluşturulan indirimler, bulaşık deterjanından temizlik ürünlerine kadar birçok üründe kendini göstermektedir. Bu fırsatları kaçırmamak için Migros mağazalarını ve kataloglarını düzenli olarak takip etmenizi öneririz.

Migros market, ekonomik alışverişin tek adresi olarak müşterilerine kaliteli ürünleri cazip fiyatlarla sunmaktadır. Siz de Migros indirimlerinden yararlanarak bütçenizi koruyabilir ve keyifli alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz. Migros kampanyalarını kaçırmamak için şimdi Migros mağazalarını ziyaret edin!

Migros'ta Etiketler Yarı Fiyatına! İndirim Kampanyasını Kaçırmayın!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.