EkonomiGenelTürkiye

Denizbank’tan 55 bin TL ihtiyaç kredisi için özel faiz oranlarıyla kamu personeline müjde!

Kamu personeline özel kredi imkanı, Denizbank internet sitesi üzerinden duyurulmuştur. Bu özel kredi fırsatı sayesinde kamu personellerine 55 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi verilecektir. Denizbank’ın ihtiyaç kredisi faiz oranları ve vade süresi gibi detayları bankanın resmi web sitesinde yayınlanmıştır.

Son dönemde yaşanan olumsuz olaylar nedeniyle birçok ürün ve hizmette zam yapıldı. Bu artışlar nedeniyle vatandaşların alım gücü önemli ölçüde azaldı.

Bu durumda olan vatandaşlar, bankaların sunduğu kampanyaları yakından takip ederek kendi bütçelerine uygun olan krediyi araştırmaktadır. Uşak Gündem olarak bizler de bu tür kredi kampanyalarını takip ediyor ve en kısa sürede sizlere sunmaya çalışıyoruz. Peki Denizbank’ın sunduğu bu krediyle ilgili detaylar nelerdir?

Denizbank’ın kamu personeline özel kredi fırsatıyla ilgili detaylara göre, yasal vade sınırlamaları gereği 100.000 TL üzerindeki tutarlar için maksimum 12 ay, 50.000 TL – 100.000 TL aralığındaki tutarlar için 24 ay, 50.000 TL ve altındaki tutarlar için ise 36 aya kadar vade imkanı sunulmaktadır.

Denizbank ihtiyaç kredisine başvurmak için en yakın şubeye giderek veya internet bankacılığı üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Başvuruda gereken belge ise T.C. kimlik kartıdır. İlk başvuru sırasında bu belge yeterli olacaktır.

Denizbank internet sitesi üzerinde örnek bir kredi hesaplama tablosu sunulmaktadır. Bu tabloya göre, 10 bin TL tutarında bir kredi için 36 ay vade imkanıyla aylık faiz oranı yüzde 3,85 olarak belirlenmiştir. Aylık taksit tutarı ise 604,73 TL olarak hesaplanmıştır.

Uşak Gündem haber sitemizi takip ederek bu tarz haberlerden anında haberdar olabilirsiniz. En güncel haberleri takip ediyor ve sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizi takip etmeyi unutmayın.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.