EkonomiGenelTürkiye

QNB Finansbank’ta İhtiyaç Kredisi: 50.000 TL için %1,99 faizle en avantajlı seçenek!

QNB Finansbank, En Düşük Faizli İhtiyaç Kredisini Sunuyor!

DÜŞÜK FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ KARARI!

İhtiyaç kredisi çekenler için düşük faiz oranları son derece önemlidir. Son günlerde, “Hangi bankada en düşük faizli ihtiyaç kredisi bulunur?” gibi soruların cevabı sık sık araştırılmaktadır. QNB Finansbank, düşük faizli ihtiyaç kredisi konusunda önemli bir açıklama yapmıştır. Yeni ihtiyaç kredisi kampanyasını duyuran QNB Finansbank, düşük faizli nakit desteği sağlama kararı almıştır.

ÖZEL FAİZLİ KAMPANYA!

QNB Finansbank’ın duyurduğu ihtiyaç kredisi kampanyası ana kampanyası değildir. Banka müşterilere bir alternatif sunmaktadır, ancak yalnızca yeni müşteriler bu imkândan yararlanabilir. Müşteriler aylık %1,99 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi çekebilirler, ancak bazı sınırlamalarla karşılaşırlar. Bu kredinin üst limiti 50.000 TL olarak belirlenmiş olup aşılamaz. Ayrıca, vade süresi de sınırlıdır. Özel faizle kullanılan ihtiyaç kredisi en fazla 12 aya kadar vadeli olarak verilmektedir. Normal şartlarda 50.000 TL ihtiyaç kredisi için 36 aya kadar vade yapılabilmektedir.

50.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

QNB Finansbank, ihtiyaç kredisi maliyet hesaplamasını da açıklamıştır. Buna göre, 12 ay vadeli 50.000 TL ihtiyaç kredisi kullanılırsa aylık faiz oranı %1,99 olarak belirlenmiştir. Bu kredinin aylık taksit tutarı 4.900 TL, toplam kredi maliyeti ise 58.800 TL olarak hesaplanmaktadır.

QNB Finansbank'ta İhtiyaç Kredisi: 50.000 TL için %1,99 faizle en avantajlı seçenek!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.